Πάνω που άναψε ο τσαμπουκάς του Πολάκη με τον Γεωργιάδη και τον Μπουτσικάκη, κι ήταν έτοιμοι να πιαστούν στα χέρια, ήρθαν ο Light με τον Snik να τους κλέψουν την παράσταση και να το πάνε ένα βήμα παραπέρα. Είναι ακατανόητο, καμιά φορά, γιατί τόσοι πολλοί άνθρωποι θέλουν τον Τσίπρα να διώξει τον Πολάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ. Ποιος θα μαζεύει τα απόνερα και ποιος θα τσαμπουκαλέυει Κρητικούς;

Ο άνθρωπος έρχεται απ΄αλλού. Και κάθε μέρα σχεδόν, προφανώς με πρόγραμμα, προκαλεί επί παντός επιστητού. Παρότι έχει γίνει μανιέρα, αυτή η καθημερινή μανούρα, όλο και προσφέρει κάτι στο φιλοθεάμον κοινό. Αν δεν υπήρχε ο Πολάκης, θα έπρεπε να τον ανακαλύψουμε. Για να σπάει η μονοτονία. Τώρα αν κάποιος ακούει τον Πολάκη και δεν εμβολιάζεται, δε φταίει ο Πολάκης…Το μυαλό του φταίει που τον ακούει.

Θα μου πεις τώρα ότι αυτά είναι συμβατά με τον κοινοβουλευτικό πολιτισμό, να κινδυνεύει ακόμα και το κυλικείο της Βουλής να γίνει γήπεδο; Προφανώς όχι. Όμως πιστεύουμε ότι πλέον ο Πολάκης είναι από μόνος του μια περίπτωση στην οποία επειδή γνωρίζεις στο περίπου τι θα γίνει και πώς θα σκάσουν οι προκλήσεις και ο τσαμπουκάς, το περνάς πια, μετά την 100η φορά, και ως φαρσοκωμωδία.

Εδώ που τα λέμε και η ΝΔ τον χρειάζεται τον Πολάκη. Επίσης, η μισή ύπαρξη του λαλίστατου Άδωνη, οφείλεται στην ύπαρξη του Πολάκη. Κάτι σαν τον Μπάτμαν με τον Τζόκερ. Όπως ο Snik με τον Light έδωσαν ραντεβού στο ρινγκ, έτσι και ο Πολάκης έδωσε ραντεβού, για αύριο Τρίτη, στη Βουλή, εκτοξεύοντας μια «σεξουαλική» απειλή, μιας και ζήτησε από τον Άδωνη να φορέσει τσίγκινο σώβρακο. Ξέρετε πότε το λέμε αυτό…

Δυστυχώς ο Άδωνις απάντησε με νομικό τρόπο, απειλώντας με μήνυση. Δε θα ήταν μια ωραία βραδιά να ξεκινήσουν πρώτα στο ρινγκ ως μικροί και νεοεισερχόμενοι σε αυτό, Light και Snik, και καπάκι να βγει το big act της βραδιάς, Πολάκης VS Γεωργιάδης; Θα έσπαγε ταμεία. Ούτε το ΟΑΚΑ δε θα τους χωρούσε. Ενώ τα κανάλια θα σφάζονταν στα πόδια τους για το ποιος θα το δείξει.

Ο Flash Άδωνις και το UFC των Light-Snik

Θα μου πείτε ότι ο Πολάκης του ρίχνει ένα κεφάλι κι έχει μακρύτερα χέρια. Αλλά τέτοιες μαγκιές έκανε και ο ψηλός και «κανίβαλος» Conor McGregor και τις άρπαξε από τον κοντύτερο Mayweather που τον έβγαλε νοκ-άουτ το 2017. Ο Άδωνις δείχνει να πατάει γερά στα πόδια και μοιάζει πιο γρήγορος. Εξάλλου, και στο Creed ο κεντρικός ήρωας Άδωνις λέγεται.

Μόνο με τη γλώσσα, που δε σταματιέται με τίποτα, να τον αρχίσει στα χαστούκια, δε θα ξέρει ο Πολάκης από πού του έρχεται. Άσε που μπορεί να τον ζαλίσει και να τον βγάλει εκτός συγκέντρωσης, με ένα καταιγιστικό λογύδριο για Αριστοτέλη, Πλάτωνα και τον Θαλή τον Μιλήσιο…

Τα άλλα τα παλικάρια είναι πιο μαθημένα στους τσαμπουκάδες. Αμφίρροπος αγώνας, αν και απ΄ό,τι φαίνεται, ο Light είναι πιο ψωμωμένος και κουλαριστός. Κι εκεί έχουμε διαφορά ύψους. Αλλά κι ο Light είναι ψηλότερος οριζόντια, έχει μεγαλύτερο εκτόπισμα. Εδώ μάλλον οι αποδόσεις των στοιχηματικών είναι υπέρ του Light.

Ο άλλος αγώνας δείχνει ότι μάλλον μπορεί να το κερδίσει ο Πολάκης, αλλά ως γνωστόν, ο Γεωργιάδης δεν κωλώνει απέναντι σε χίλιες κάμερες, θα κωλώσει στον Πολάκη; Είναι ο άνθρωπος που μπορεί να παρουσιάζεται ταυτόχρονα σε δύο μεριές του ρινγκ, όπως τον βλέπουμε ταυτόχρονα σε δύο κανάλια. Μας θυμίζει τον Flash της DC από το Justice League.