Απίστευτο κι όμως αληθινό. Μια γυναίκα φαίνεται πως απόλαυσε δεόντως τη συναυλία της Φιλαρμονικής του Λος Άντζελες, αφού ήρθε σε οργασμό κατά τη διάρκειά της.

Έκπληκτοι οι παρευρισκόμενοι στο Walt Disney Concert Hall, την άκουσαν να ουρλιάζει και να βογκάει, όταν η Φιλαρμονική εκτελούσε την πέμπτη συμφωνία του Τσαϊκόφσκι. Μερικοί άνθρωποι δεν μπορούν να βρουν το σημείο G, αλλά αυτή η γυναίκα ένιωσε τον οργασμό από τον ήχο.

Μια γυναίκα ονόματι Μόλι, που καθόταν κοντά της στον εξώστη, δήλωσε πως «είδα την κοπέλα αφού είχε συμβεί, και υποθέτω ότι είχε οργασμό γιατί ανέπνεε βαριά και ο σύντροφός της χαμογελούσε και την κοιτούσε σαν μια προσπάθεια να μην την ντροπιάσει» και πρόσθεσε: «Ήταν πολύ όμορφο». 

Η δημοσιογράφος Τζόκελιν Σίλβερ έγραψε πως «φίλοι που πήγαν στη Φιλαρμονική του Λος Άντζελες χθες το βράδυ αναφέρουν ότι στη μέση της συναυλίας κάποια κυρία είχε έναν οργασμό, σε σημείο που όλη η ορχήστρα σταμάτησε να παίζει» και συμπλήρωσε: «Αυτός είναι ένας τρόπος για να ολοκληρώσετε ένα μουσικό κρεσέντο. Μερικοί άνθρωποι ξέρουν πραγματικά πώς να ζουν». 

Με πληροφορίες από Ladbible