Νομίζω η ανθρωπότητα μπορεί να κοιμάται πλέον ήσυχη, δίχως την απειλή κάποιου πυρηνικού πολέμου. Ο Uri Geller, λοιπόν, απείλησε μέσω Twitter τον Vladimir Putin, σε περίπτωση που αποφασίσει να κάνει πυρηνική επίθεση κατά οποιαδήποτε χώρας. Ο Βρετανο-Ισραηλινός πνευματιστής και ταχυδακτυλουργός, δημοσίευσε μία επιστολή με τίτλο «αυτή είναι προειδοποίηση στον Putin».

Σε αυτή ανέφερε ότι θα χρησιμοποιήσει «το τελευταίο μόριο της δύναμης του μυαλού του» για να τον αποτρέψει να εξαπολύσει πυρηνική επίθεση, ειδικά αν έχει ως στόχο τη Σκωτία. Ζήτησε από τους ακόλουθούς του να ξοδέψουν έστω πέντε δευτερόλεπτα από την ημέρα τους για να οραματιστούν ένα ακτινοβόλο, ενεργητικό πεδίο δύναμης, σαν μια χρυσή ασπίδα στον ουρανό. Κάτι σαν το spell Protego Maxima, Fianto Duri, και Repello Inimicum, που προστάτευσε το Hogwarts.

Με αυτόν τον τρόπο θα εκτρέψει τις πυρηνικές κεφαλές που αναπτύσσονται από το Κρεμλίνο και θα τις στρέψει πίσω στη Ρωσία, καταστρέφοντάς την. Απαραίτητη προϋπόθεση για να πετύχει στο spell είναι να φωνάζετε όλοι μαζί «don’t do it Vlad».

Ακούγεται τραβηγμένο; Πέρα από τον Uri Geller, που παριστάνει την Eleven του Stranger Things, σκεφτήκαμε ακόμα μερικά πρόσωπα που θα μπορούσαν να βάλουν μια για πάντα τέλος στο σενάριο μια πυρηνικής επίθεσης. Μπορούν να το κάνουν άμεσα και με πιο απλά μέσα, κάνοντας τον Putin να φαίνεται γατάκι μπροστά τους.

Εναλλακτικές λύσεις αν αποτύχει το σχέδιο του Uri Geller

Fy και Mc Daddy

O Fy και ο Mc Daddy ρίχνονται στον αγώνα κατά της ρωσικής επεκτατικής πολιτικής. Με τις δυνάμεις τους, δηλαδή τις αγγελικές φωνές τους, μπορούν να γίνουν παγκόσμια σύμβολα αντίστασης. Σαν Echoed Voice pokemon μπορούν να τραγουδάνε στον Putin, κάνοντάς του ακραίο damage στο μυαλό του. Είτε θα τον υπνωτίσουν, είτε θα καταστρέψουν μια για πάντα το μυαλό του. Ο Fy μάλιστα μπορεί να επαναλάβει τόσες φορές το «παπαραπαπαπα» που ακούμε στο NISI, με τον Daddy να supportαρει με γκαρίσματα γαϊδάρου, προκαλώντας πονοκέφαλο στον Ρώσο πρόεδρο. Είναι fair win.

Hayate Army

Έχουμε το πιο δυνατό Army σε όλον τον κόσμο κι ακόμα να το αξιοποιήσουμε. Οι δυνατότητες που έχει αυτό το crew είναι άπιαστες. Έχουμε την ελληνική ομάδα Πύραυλο, που μπορεί να ανατινάξει στον αέρα ολόκληρη την Ρωσία. Το σύμπαν των υπερηρώων, που έχουν δημιουργήσει, μπορεί να «κάψει» μια για πάντα το μυαλό του Putin. Εντάξει, ξέρουμε όλοι ότι ο main character είναι ο Red Dragon, που με τις κινήσεις καράτε που διδάχθηκε πλάι στον Jean-Claude Van Damme και τον Jackie Chan, θα βγάλει knock-out τον Vladimir.

https://www.youtube.com/watch?v=Wq6TvVDvGrQ

Αναστασία Γιούσεφ

Έχει το δικό της μοναδικό power. Όλοι ξέρουμε ποιο είναι αυτό. Ο σαγηνευτικός χορός της και το ασταμάτητο twerk της μπορούν να «ζαλίσουν» τον Putin, κάνοντάς τον να πατήσει το λάθος κουμπί. Extra damage προκαλεί το spell της, «Αστεράκια Μου», που κατεβάζει τη ζωή του Ρώσου προέδρου κάτω από το μισό και η ισχύ του πολλαπλασιάζεται κάθε φορά που το χρησιμοποιεί μαζί με το γελάκι της. Είναι το κρυμμένο μας οπλοπολυβόλο η Αναστασία Γιούσεφ και δεν πρέπει να την υποτιμάτε. Φανταστείτε τι θα γίνει αν αρχίσει να κουνιέται ενώ ο Fy και ο Daddy τραγουδούν.

@anastasiagiousefofficial Καλα το κουνάω??#asterakiamou #newsong #Brasileira #βραζιλιανα #anastasiagiousef #brazil #fun #dance #dancer #fy #fyp #mpesfypgamw #letsdoit #coffee #plateia #deglerisquare #peristeri #mycoffeeshop #coffeelab #foryou ♬ Brasileira – Anastasia Giousef

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Επιβάτης έφαγε πρόστιμο 1,874€ αφού βρέθηκαν στην βαλίτσα του… «αδήλωτα» McDonalds

50 Cent: Οι πιο value από το live του επιλογές για να ξοδέψεις τα 970 ευρώ

«Βρήκα πάρκινγκ»: Όλα τα ανούσια κλισέ που λέει όποιος μένει Αθήνα τον Αύγουστο