Έχουν περάσει 4 μέρες από το εκλογικό αποτέλεσμα και η ανάγνωση που κάνουν στον ΣΥΡΙΖΑ έρχεται να αποκαλύψει τις ραδιουργίες της μασονίας που δεν λέει την αλήθεια στον κόσμο. Η Πόπη Τσαπανίδου είχε πρώτη πει, πριν τις εκλογές, πως αν ο ΣΥΡΙΖΑ ηττηθεί έστω και με μισή μονάδα, θα στενοχωρηθεί γιατί θα είναι απόδειξη της καλής προπαγάνδας του Μητσοτάκη. Σήμερα, ο Ξυδάκης έκανε λόγο για Σύνδρομο Στοκχόλμης από τους ψηφοφόρους. Πριν λίγη ώρα, ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε για επιβολή ατζέντας φόβου από τη ΝΔ και μιντιακή υπεροπλία που δεν πρόβαλλε σωστά τις θέσεις του κόμματος.

Αυτοί οι δύο θαρραλέοι δεν μπορούσαν να πουν την πλήρη αλήθεια, γιατί τους απειλούν. Εμείς όμως, μετά από δική τους παράκληση, πήραμε στα χέρια μας τα στοιχεία που έχουν στον ΣΥΡΙΖΑ και βρήκαμε πως υπάρχουν ακόμα 10 λόγοι που ο Τσίπρας υπέστη συντριβή.

Είστε έτοιμοι;

Δεν είχε αρκετή φόρα να πάρει ο Αλέξης

Του έλεγε η Πόπη «Πρόεδρε, έλα με φόρα», αλλά τι φόρα να πάρεις μέσα στους στενούς διαδρόμους της Κουμουνδούρου; Έπρεπε να τον πάνε τον άνθρωπο σε μια ανοιχτωσιά, να πάρει μια τεράστια φόρα σαν κι αυτά τα βελάκια στα παιχνίδια στο λούνα παρκ, όπου χτυπάς με σφυρί ένα κουμπί και πετάγονται ψηλά για να καταλήξουν σε μια ένδειξη.

Δεν είχαν προλάβει να χωνέψουν τον μουσακά οι ψηφοφόροι

Μπορεί να μην είχε ιδανικό καιρό την Κυριακή για μπάνιο, αλλά είχε ιδανικό καιρό για να φτιάξει αυτή η μάνα μου τον μουσακά της τον περιποιημένο, τον βαρβάτο, με τα μπαχαρικά του, με την πικάντικη εσάνς γιατί εμείς έτσι τον τρώμε. Ε, βάλτε σαν και μένα να υπήρξαν καμιά 20αρια χιλιάδες που είχαν τιγκάρει στο στομάχι από μουσακάδες και μπριζολίδια, πού να σηκώνεσαι να πας να ψηφίσεις…Άσε στους άλλους να βγάλουν το φίδι από την τρύπα.

Οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ δουλεύουν σεζόν γιατί είναι παιδιά της βιοπάλης και δεν τους άφησε η ΝΔ να ψηφίσουν

Αυτό στέρησε σίγουρα 100.000 ψήφους από τον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί είναι ξεκάθαρο πως οι πιτσιρικάδες που κάνουν σέρβις στο Principote, στηρίζουν Αλέξη και ο Αλέξης ταυτίζεται γιατί τις εποχές των καταλήψεων, τα καλοκαίρια πήγαινε και φορτωνόταν για τσάμπα διακοπές στα δωμάτια φίλων του που δούλευαν σεζόν.

Γιατί έπαιξε το Luben πολύ Μητσοτάκη

Τόσα χρόνια έδειχνε Κουτσούμπα και είδατε που έφτασε το ΚΚΕ. Ε, το Luben έκανε fan favorite τον Μητσοτάκη και τον έφερε πιο κοντά στη νεολαία απ’ ό,τι τα TikTok videos, με αποτέλεσμα ο Τσίπρας να μην έχει τέτοιο έρεισμα στο 17-24. Γι’ αυτό ήρθε δεύτερος σε αυτές τις ηλικίες.

Παραπάτησαν το snooze και όταν ξύπνησαν είχε πάει 4 το απόγευμα

Οι ιδεολόγοι κοιμούνται τις μικρές ώρες και ξυπνάνε τις μεγάλες. Δεν πέφτουν για ύπνο στις 12. Πέφτουν στις 5 το πρωί και ξυπνάει κατά τις 2 το μεσημεράκι. Αν όμως είναι κουρασμένοι από την πολλή φιλοσοφία, πατάνε αναβολή στο ξυπνητήρι ή 7 φορές το snooze, μέχρι που το ξυπνητήρι το παίρνει απόφαση μόνο του και λέει «ε, εσύ δε θες να σε ξυπνήσω, τι με ταλαιπωρείς χριστιανές μου..;» και σταματάει. Και ξυπνάς ζαβλακωμένος κάπου στις 5 το απόγευμα χωρίς να έχεις ιδέα σε ποια εποχή ζεις.

Η βάση των ψηφοφόρων έχει εκατοντάδες χιλιάδες Κωνσταντίνους & Ελένες που είχαν πάει επίσκεψη και ξεχάστηκαν

Ποιος δάκτυλος του Μητσοτάκη πήγε και έβαλε τις εκλογές στις 21 Μαΐου; Στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν τους περισσότερους Κωνσταντίνους και τις περισσότερες Ελένες στην Ελλάδα. Ε, τα παιδιά είχαν βγει να αλληλοκεραστούν το προηγούμενο βράδυ, άλλοι πήγαιναν απογευματινές επισκέψεις για να φάνε κανένα τρουφάκι ή κανένα σοκολατάκι Τσιοκόντα και δεν βρέθηκε χρόνος για να πάνε να ψηφίσουν.

Ο Μιθριδάτης ήταν ντεφορμέ και δεν σκάρωσε σωστά στιχάκια για να πειστεί η νεολαία

Άμα δεν έχεις τον πιασάρικο τον στίχο, το σύνθημα που θα κάνει γκελ και θα το τραγουδάνε οι νεολαίοι, δεν πας μπροστά. Η Έφη Σαρρή βγήκε και τραγούδησε «Σταυρώστε με σταυρώστε με, στα χέρια σας σηκώστε με» και τα κατάφερε. Δεν βγήκε, αλλά τα κατάφερε, έκανε μια μουσική επιτυχία. Ο Μιθριδάτης μπήκε στα ψηφοδέλτια και δεν του εξήγησαν του ανθρώπου ότι πρέπει να συνεισφέρει παραπάνω απ’ το να είναι απλά μια παρουσία στο ψηφοδέλτιο. Δεν το υπολόγιζε, η έμπνευση κάπου κόλλησε και τον πήγε πίσω η όλη διαδικασία. Μέχρι Ιούνιο προλαβαίνεις τίποτα βουνό μου;

Ξέχασαν να βάλουν σωστή ημερομηνία στα hashtags στο TikTok του Τσίπρα

Έπαθαν «επαρχία» στον ΣΥΡΙΖΑ. Κάποιοι ψηφοφόροι δεν έχουν τηλεόραση ή κινητό για να δουν πότε είναι οι εκλογές. Περίμεναν το newsletter του ΣΥΡΙΖΑ ή κάποια αφίσα. Μόνο που από την Κουμουνδούρου ξέχασαν να γράψουν την ημερομηνία. Έγραφαν σκέτιο «Εκλογές» και «Ψηφίστε μας». Και δεν είπαν τίποτε άλλο. Είχαν βάλει στο τέλος κι ένα τηλέφωνο που έβγαζε σε ψητοπωλείο στο Αθαμάνιο Άρτας, στο χωριό του Τσίπρα.

Μπερδεύτηκαν οι δεκάδες χιλιάδες ψηφοφόροι του Αντώναρου και τον έψαχναν στα ψηφοδέλτια της ΝΔ

Δεν είναι ποτέ εύκολα αυτά τα πέρα δώθε. Μια είσαι ΝΔ, μια ΣΥΡΙΖΑ, μια είσαι ο Παϊτέρης που έχει βάλει υποψηφιότητα με ό,τι κόμμα υπάρχει. Ακόμα και με το σημείο στίξης. Ο Αντώναρος είναι με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά μέχρι πριν μερικούς μήνες ήταν με τη ΝΔ. Κάπου μπερδεύτηκαν οι 5185.000 που τον ψηφίζουν και το έριξαν στον Μητσοτάκη.

Κατάλαβαν οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν γίνεται φορολογική δήλωση τον Δεκέμβριο, αλλά Μάιο και έτρεξαν στους λογιστές τους

Τι θα πάθαιναν οι άνθρωποι; Άκουσαν τον Νάσο Ηλιόπουλο για τις φορολογικές δηλώσεις που γίνονται στο τέλος του χρόνου και είχαν το κεφάλι τους ήσυχο. Να σου όμως που πριν μερικές μέρες τους αποκαλύφθηκε η αλήθεια και έψαχναν σαν τρελοί να βρουν λογιστές για να κάνουν τη δουλειά τους. Η ζήτηση των λογιστών ξεπέρασε αυτή των κομμωτών παραμονή Πρωτοχρονιάς και Μεγάλο Σάββατο.