Διαβάζοντας αυτή την ανάρτηση που έκανε ένα σουβλατζίδικο στη Λάρισα, πρώτα ήρθε ο ενθουσιασμός. Δεν υπήρχε καλύτερο timing από αυτό, για τσάμπα γύρο. Μετά, ήρθε η ενόχληση. Διότι ζούμε στην Αθήνα και δε θυμόμαστε κανένα σουβλατζίδικο, καμία αλυσίδα street food να έκανε ποτέ κάτι τέτοιο για να γιορτάσει τα γενέθλιά της ή κάποιο άλλο milestone. Κι αυτό μας κάνει να πιστέψουμε πως στην Αθήνα είτε δεν έχουμε πολλούς κιμπάρηδες είτε επειδή το κόστος λειτουργίας είναι μεγαλύτερο, μια ανάλογη κίνηση θα έφερνε μεγάλη ζημία.

Στη Λάρισα λοιπόν, μια αλυσίδα σουβλατζίδικων με 3 καταστήματα στην πόλη, γιορτάζει τα 30 χρόνια λειτουργίας της. Πριν προχωρήσουμε, να σου υπενθυμίσουμε πως πριν 30 χρόνια δεν είναι ούτε η δεκαετία του ’70, ούτε η δεκαετία του ’80. Πριν 30 χρόνια είναι το 1994, χρονιά στην οποία ο νεότερος που αρθρογραφεί εδώ στο σάιτ, είχε μόλις γεννηθεί. Πίκρα…

Πάμε παρακάτω με δάκρυα στα μάτια και ολοκληρώνουμε την πληροφορία πως σε αυτό το σουβλατζίδικο, το βράδυ της Παρασκευής 4/10 θα υπάρχει happy hour από τις 19:00 μέχρι τις 21:00 και όσοι επισκεφθούν τα 3 καταστήματα, θα απολαύσουν γύρο χοιρινό ή κοτόπουλο δωρεάν. Στην ανάρτηση που έχει κάνει το σουβλατζίδικο, δε διευκρινίζεται αν πρόκειται για μερίδα ή και για τυλιχτά.

Πιθανολογούμε πως οι άνθρωποι θα έχουν έτοιμες μερίδες για να μοιράζουν ως κέρασμα για τα γενέθλια. Έχει όμως καμία σημασία; Δωρεάν γύρος να ‘ναι κι ας είναι σε όποια μορφή θέλει. Ειδικά σε μια περίοδο στην οποία ακούμε διαρκώς πως το σουβλάκι θα πιάσει τα 5 ευρώ σε κόστος.

Μαζί με τον γύρο, θα υπάρχει και εκδήλωση με μουσική, με τη Josephine και τον Rack να τραγουδάνε, ενώ θα έχει και παρουσίαση το κόνσεπτ από τον Θέμη Γεωργαντά. Και οι τρεις τους όμως, είναι opening acts. Ο μεγάλος καλλιτέχνης της βραδιάς είναι ο γύρος.

Μπαίνουμε στο αμάξι για Λάρισα.