Όταν ακούς για υδάτινο πάρκο, αυτό που σου έρχεται στο μυαλό πρώτο, είναι οι νεροτσουλήθρες και οι βουτιές από ψηλά. Και πολύ σωστά τα σκέφτεσαι αυτά. Αλλά υπάρχουν υδάτινα πάρκα που μένουν στα απλά και υπάρχει και το Splash Waterpark, το «Μαϊάμι της Κορίνθου» που έχει μια πληθώρα επιλογών και πιο extreme και πιο ήπιας διασκέδασης στους χώρους του.

Η πισίνα όπου θα κάτσεις με ένα κοκτέιλ στο χέρι, είναι το πιο basic πράγμα που μπορείς να κάνεις στο Splash Waterpark. Υπάρχει όμως μια πληθώρα επιλογών που μπορεί να ικανοποιήσει από τον πιο extreme μέχρι τον πιο αραχτό τύπο ανθρώπου. Πάμε να τις δούμε;

1. Kamikaze και Freefall

Είναι οι δύο πιο extreme νεροτσουλήθρες και προσφέρονται για να κάνεις κόντρα με τον φίλο ή τη φίλη σου. Έχουν μάκρος 55 μέτρα και είναι απότομες για να προσφέρουν μεγαλύτερη επιτάχυνση, ώστε στην τελική βουτιά να γίνει το πιο μεγάλο πλατσούρισμα. Αν λες πως είσαι τύπος της μεγάλης αδρεναλίνης, τότε εδώ θα βρεις το στοιχείο σου. Εγώ δεν είμαι, οπότε μην περιμένεις να με δεις εκεί, το πιθανότερο είναι να τρώω κανένα σνακ στην ξαπλώστρα. Σου παραχωρώ τη θέση μου.

2. Multislide

Εδώ έχουμε ένα triple threat, μια τριπλή τσουλήθρα 48 μέτρων που ταιριάζει σε πιο μεγάλες παρέες, λιγότερο απότομο κατέβασμα, αλλά εξίσου διασκεδαστική πτώση στο νερό. Για ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση, μπορείς με την παρέα σου να χρησιμοποιήσετε τις φουσκωτές κουλούρες.

3. Black Hole

Εδώ μπορεί να μιλάμε για χαμηλότερη ταχύτητα και μάκρος, αλλά υπάρχει το στοιχείο του σκοταδιού, αφού η τσουλήθρα είναι κλειστή από πάνω, οπότε νιώθεις λίγο σαν τη Νικολούλη, ψάχνεις το φως στο τούνελ, καθώς από πίσω σου έρχεται ένα ποτάμι με νερό και σε σπρώχνει. Εγώ το έκανα με κλειστά μάτια γιατί δεν είμαι τόσο θαρραλέος όσο νόμιζα, οπότε αν ήταν να με φάει κάποιο τέρας ή να εμφανιστεί στο τέλος ο κλόουν από το The It, καλύτερα να μην το έβλεπα.

4. Body Open

Εδώ πάμε ίσως στο υπέρτατο της αδρεναλίνης, αφού πρόκειται για νεροτσουλήθρα 88 μέτρων που έχει πολλές στροφές και σου επιτρέπει να πιάσεις μεγάλη ταχύτητα και να εκτοξευτείς εντυπωσιακά στην πισίνα.

5. Αργό ποτάμι

Αν έχεις δει την υπέροχη ταινία Palm Springs του 2020 με την Κριστίν Μιλότι και τον Άντι Σάμπεργκ, θα νιώσεις ακριβώς αυτό το vibe του αράγματος μέσα σε μια κουλούρα μέσα στο νερό στην εγκατάσταση του αργού ποταμιού που έχει το Splash Waterpark. Εδώ μπορεί και να με βρεις, διότι χρειάζεται μηδενική προσπάθεια και μπορώ να κάνω στάση σκύλου play dead που είναι το καλοκαιρινό μου vibe.

6. Να δεις live καλλιτέχνες

Μες στο καλοκαίρι έχουν προγραμματισμένα αρκετά lives, ξεκινώντας από αυτό το Σάββατο με τη Ζόζεφιν, οπότε μπορείς να απολαύσεις αγαπημένους σου καλλιτέχνες καθώς θα αράζεις στην πισίνα.

7. Να φας και να πιεις

Αφού τελειώσεις με τις νεροτσουλήθρες και τη χαλάρωση, μπορείς να πας με την παρέα σου μετά, προς το απόγευμα να κάτσεις στο εστιατόριο για να φας είτε κλασικά σνακ όπως μπέργκερ με τηγανητές πατάτες, κοτομπουκιές και πίτσα ή να τολμήσεις να φας τα σουβλάκια. Α, έχει καθημερινά και πιάτα ημέρας, μαγειρευτά, όπως μουσακά, παστίτσιο ή γεμιστά, οπότε να ρωτήσεις το σέρβις τι περιλαμβάνει το μενού. Αν πάλι δεν πολυπεινάς, πας στο μπαρ για να πιείτε χυμούς και κοκτέιλ με την παρέα σου και να ακούσετε μουσική σε πιο lounge φάση.

8. Να κάνεις πάρτυ

Ήξερες ότι ο χώρος προσφέρεται για πάρτυ και μπορείς να κάνεις κράτηση μερικές εβδομάδες πριν και, αν θες, να δώσεις ακόμα και θέμα στο πάρτυ για να αναλάβουν οι άνθρωποι του Splash Waterpark να διακοσμήσουν τον χώρο.

9. Προσφέρεται για εταιρικές εκδηλώσεις

Είτε κάνετε κάθε χρόνο στην εταιρεία σας ένα summer farewell party απλά και μόνο για το bonding; είτε απλά θέλετε να μαζευτείτε με τους συναδέλφους για να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της δουλειάς, στο Splash Waterpark αναλαμβάνουν την εξυπηρέτησή σας.

10. Απλά να κάνεις ηλιοθεραπεία στις δωρεάν ξαπλώστρες

Σε μια οποιαδήποτε παραλία στην Αθήνα, θα πληρώσεις είσοδο και θα πληρώσεις ξεχωριστά και τις ξαπλώστρες. Εδώ δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Με το πάσο σου για να μπεις στο Splash Waterpark, έχεις πρόσβαση και στις ξαπλώστρες.

* Όλες τις πληροφορίες θα τις βρεις εδώ.