Ο Ρίτσαρντ Μπράνσον έκανε την αρχή, ο Τζεφ Μπέζος ακολουθεί και η ανθρωπότητα θα κινείται σε ρυθμούς διαστημοτουρισμού στην επόμενη δεκαετία. Παρόλο που το κόστος για ένα τέτοιο ταξίδι θα έχει ως κατώτερο όριο τα 200.000 ευρώ, με λίγη θέληση και εύρεση χορηγών, δε θα είναι δύσκολο για αρκετούς Έλληνες να βρεθούν εκεί που κανείς Έλληνας δεν έχει βρεθεί ως τώρα.

Ήδη μετά την εμπειρία του Μπράνσον, υπάρχουν γνωστοί και μη εξαιρετέοι Έλληνες που ετοιμάζονται για να βρεθούν πάνω από τη Γη και να μοιραστούν μαζί μας την εμπειρία τους.

Ευτύχης Μπλέτσας

Το Happy Traveller έχει βρεθεί σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Δεν έχουν μείνει και πολλοί προορισμοί ακόμα. Άντε λίγο κορυφή του Έβερεστ, λίγο Τάφρος των Μαριάνων, στο τσακίρ κέφι μπορεί να βρεθεί στα αχανή και παγωμένα βάθη της Ανταρκτικής. Επομένως, το διάστημα είναι η πιο λογική συνέχεια, όπου ο Ευτύχης Μπλέτσας θα κάνει vlogging συν γυναιξί και τέκνοις και θα μας μυεί στη γαστρονομία που διατίθεται στο πύραυλο.

Ιωάννα Τούνη

Το να είσαι influencer δεν είναι κάτι εύκολο. Μας τα είπε η Ιωάννα και στο πρώτο τεύχος του Nitro. Κάποια στιγμή ξεμένεις από μέρη που μπορείς να πας για να βγάλεις φωτογραφίες και να τις χρησιμοποιήσεις για την ενίσχυση του προφίλ σου στο Instagram ή για να προωθήσεις κάτι. Η Τούνη σίγουρα θα μπει στη διαδικασία να πάει με τη φίλη της τη Στέλλα Πάσσαρη για να φωτογραφηθούν για την εταιρεία τους. Στο κάτω κάτω, με τον τζίρο που κάνουν, άνετα θα μπορούν να ταξιδέψουν στη στρατόσφαιρα. Εξάλλου, μια φωτογραφία της Τούνη σε στέλνει από μόνη της στη στρατόσφαιρα.

Νίκος Χαρδαλιάς

Βλέπουμε ήδη μαγαζιά που ανακοινώνουν ότι θα λειτουργούν μόνο για εμβολιασμένους. Βλέπουμε επίσης στις επίσημες ενημερώσεις της κυβέρνησης τους εκπροσώπους να υπενθυμίζουν και να προτρέπουν κόσμο να εμβολιαστεί. Στο επόμενο στάδιο ο κ. Χαρδαλιάς θα βρίσκεται στο διάστημα και θα εξηγεί στους πολίτες ότι μόνο αν εμβολιαστούν θα μπορέσουν να διασκεδάσουν εκεί ψηλά και να κάνουν μέσα σε 5 λεπτά όλα όσα θα έκανε ο πρώτος άνθρωπος

Διάσημοι που πήγαν στο Ντουμπάι τα Χριστούγεννα

Επειδή όλο και κάποια καραντίνα θα ξαναπαίξει στα επόμενα χρόνια, μπορούμε από τώρα να φανταστούμε τι θα γράφεται σε περίπτωση που ο Τσιτσιπάς ή άλλοι διάσημοι Έλληνες πάνε για χριστουγεννιάτικες διακοπές στα πέριξ της Γης και του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού. «Εμείς είμαστε εδώ κλεισμένοι κι αυτοί κάνουν κορονοπάρτι στο διάστημα» και «κάνουν σεξ στις πυλωτές του διαστημόπλοιου» είναι κάποιες από τις ατάκες που θα ακουστούν σε ρεπορτάζ, ενώ και οι ιστοσελίδες θα οργιάσουν.

Τριαντάφυλλος

Μπορεί στον Άγιο Δομήνικο που πατούσε έδαφος να μην είχε τη δυνατότητα να τρέξει και οι μεγαλογιατροί που τον εξέτασαν να του έδωσαν το ελεύθερο να αποφασίζει πότε θα αγωνιστεί, αλλά στο διάστημα ισχύουν άλλοι κανόνες. Σε μηδενική βαρύτητα οι κραδασμοί στα πόδια του θα ήταν off limits και ίσως να μπορούσε να θριαμβεύσει ακόμα και απέναντι στον Σάκη Κατσούλη.

Άκης Πετρετζίκης

Έχει μαγειρέψει σε όλη την Ελλάδα. Έχει μαγειρέψει σε όλα τα κανάλια. Ε, δε θα χάσει την ευκαιρία να μαγειρέψει για την εκπομπή του από το διάστημα. Ακόμα κι εκεί θα κάνει σίγουρα κάτι πολύ ρουστίκ κι εννοείται πως το τελικό αποτέλεσμα θα είναι το καλύτερο που έχουμε δοκιμάσει, από άλλο πλανήτη θα μπορούσαμε να πούμε και θα γίνει χαμός με τα μένσιο στο Instagram που θα γράφουν «Άκη έκανα τη διαστημική συνταγή σου». Λίγη προσοχή μόνο στα μυρωδικά γιατί εκεί ψηλά αντί για πιπέρι μπορεί κατά λάθος να πασπαλίσεις τις πέννες με σκοτεινή ύλη.