Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποχώρησε από κοινή προπόνηση που έκανε με τον αδελφό του, Πέτρο, μετά από διαφωνία που είχε με τον πατέρα του. Ο Έλληνας τενίστας φαίνεται στο βίντεο να συνομιλεί με τον πατέρα του, τελικά να εκνευρίζεται και να φεύγει από το γήπεδο του τένις.

Ο λόγος της διαφωνίας μεταξύ τους και έχει αρχίσει να πλανάται ένα μυστήριο σχετικά με το τι συνέβη. Ο Τσιτσιπάς ακούγεται να επαναλαμβάνει τη φράση «είναι λάθος», ενώ βρίσκεται στην έξοδο του γηπέδου. Ποιο είναι λάθος τελικά; Βρήκαμε τα πιθανότερα και επικρατέστερα κατά την άποψή μας σενάρια.

Γιατί τσακωνόταν ο Τσιτσιπάς με τον μπαμπά του

Του είπε ότι δεν έχει ανοίξει ακόμα Harrods στην Ελλάδα

Αφού συζητούσαν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, ο πατέρας του ανακοίνωσε ότι στην Ελλάδα δεν έχει ανοίξει ακόμα Harrods. Ο Στέφανος, που δεν προλαβαίνει να κάνει τα αναγκαία ψώνια, απογοητεύτηκε και στην συνέχεια εκνευρίστηκε. Μάταια ο πατέρας του προσπαθούσε να του εξηγήσει ότι υπάρχουν και τα Zara. Έξαλλος, έφυγε από το γήπεδο, μονολογώντας «αυτό είναι λάθος».

Ξέχασε το retweet

Το Twitter του νο6 της παγκόσμιας κατάταξης στο τένις, έχει βαλτώσει τον τελευταίο καιρό. Πίστευε ότι ο μπαμπάς του είναι ένθερμος υποστηρικτής του, όταν συνειδητοποίησε ότι δεν έχει κάνει retweet την τελευταία του ανάρτηση. Το μεγαλύτερο σοκ ήρθε όταν είδε like του πατέρα του σε ανάρτηση του Rafael Nadal. Εκνευρισμένος του ζήτησε και τα ρέστα. Τελικά αποφάσισε να σταματήσει την προπόνηση, νιώθοντας προδομένος.

Δεν τον άφηνε για toilet break

Η ανάγκη είναι ανάγκη, δεν πάει με βάση την ώρα. Ο Στεφ, λοιπόν, ήθελε να κάνει toilet break ενώ έκαναν προπόνηση. Ο πατέρας του δεν τον άφηνε, λέγοντας του ότι κάνουν προπόνηση. Εκείνος επέμενε. Δεν έμεινε άλλη επιλογή από το να πάρει την πρωτοβουλία μόνος του και να κάνει toilet break, αποχωρώντας τελείως.

Έχασε το τυχερό του μπαλάκι

Τετριμμένο, αλλά τι να κάνουμε κάποιοι άνθρωποι δεν μπορούν να λειτουργήσουν χωρίς τα τυχερά τους αντικείμενα. Ο Κατακουζηνός μπορεί να ζητούσε από τη Βλαχάκη το σουτιέν και τα καπέλα της. Ο Τσιτσιπάς έχει απλά ένα τυχερό μπαλάκι, το οποίο εκείνη την μέρα δεν έβρισκε. Πώς να κάνει προπόνηση; Είναι λάθος. Τι και αν το γήπεδο ήταν γεμάτο με μπαλάκια του τένις, αρνήθηκε να πάρει μέρος αν δεν βρεθεί το δικό του. Φήμες λένε ότι έβαλαν και αγγελία με αμοιβή για όποιον το βρει. Πιθανόν να βρίσκεται σε κάποια παραλία της Μυκόνου.

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Snik: Στίχοι από τα τραγούδια του που χρησιμοποίησε για να γλιτώσει την κλήση της τροχαίας

Ατάκες που θα μπορούσε να λέει ο Μητσοτάκης στο κορίτσι της σπαγγετερίας στην Καλαμάτα

5 πράγματα που θέλουμε να δούμε στη Μύκονο μετά τα λιοντάρια και την τίγρη