Απίστευτο σκηνικό συνέβη στην ακτογραμμή της παραλίας Cala Lunga στη βόρεια Σαρδηνία, όπου ένας Ιταλός εκτόξευσε μια ιπτάμενη κλωτσιά στον καπετάνιο της βάρκας που έσπρωξε τη γυναίκα του κατά τη διάρκεια διαμάχης.

Συγκεκριμένα για να υπερασπιστεί την γυναίκα του έριξε στο πάτωμα τον άνδρα που οδηγούσε την βάρκα, με μια θεαματική κλωτσιά και στη συνέχεια τον γρονθοκόπησε επανειλημμένα κατά μήκος της ακτογραμμής στην παραλία Cala Lunga.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένα μηχανοκίνητο σκάφος υψηλής ισχύος βγήκε στην ακτή για να παραλάβει την ομάδα των τουριστών για να τους πάει πίσω στο γιοτ τους. Οι ντόπιοι εξαγριώθηκαν με την παρουσία του πλοίου, εξέφρασαν τα συναισθήματα τους και την ώρα που έβραζαν από θυμό, ο οδηγός του σκάφους έσπρωξε μια γυναίκα και την χτύπησε ελαφρά. Σε αυτό το σημείο, ο σύζυγός της έτρεξε στην άμμο και για την υπερασπιστεί χρησιμοποίησε τις πολεμικές τέχνες που ήξερε. Απολαυστικό ήταν το άλμα που έκανε και η καρατιά που έδωσε στον άνδρα. Παράλληλα φώναζε: «Έσπρωξες τη γυναίκα μου» και τον έριξε στο νερό.

Στη συνέχεια, οι δυο τους χωρίζονται καθώς η γυναίκα του άνδρα εμπλέκεται επίσης στη διαμάχη δίπλα στο σκάφος. Τέλος, οι επισκέπτες σκαρφαλώνουν πίσω στο σκάφος τους και αποπλέουν πίσω στη θαλαμηγό τους.

Ο διευθυντής του θερέτρου Francesco Vittiello είπε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης: «Δυστυχώς οι τουρίστες ήταν αγενείς. Πολύ συχνά οι Άγγλοι, οι Γερμανοί και οι Γάλλοι φτάνουν στη θάλασσα μας και δεν σέβονται τους κανόνες. Η παρακολούθηση σχεδόν 200 χιλιομέτρων ακτής στη La Maddalena δεν είναι εύκολη».

Δείτε το βίντεο με την απολαυστική καρατιά του Ιταλού τουρίστα: