Μπουρίτο έστω μία φορά στη ζωή σας θα έχετε φάει, επομένως γνωρίζετε ότι είναι δύσκολη πίστα άπαξ και ανοίξει. Δεν μαζεύεται με τίποτα. Αυτό το δράμα έζησε και η Erin, μία σπουδάστρια μηχανικής στην Αμερική, για την οποία μίλησε στο CNN, η Tyler Guarino.

Η Guarino, η Erin Walsh, η Marie Eric και η Rachel Nie σπούδαζαν στο Πανεπιστήμιο Johns Hopkins, στη Βαλτιμόρη, όταν ξεκίνησαν πέρυσι την αποστολή τους, να δημιουργήσουν μια βρώσιμη ταινία που θα μπορούσε να συγκρατήσει τα wraps και τα burritos μαζί.

Σήμερα, είναι περήφανοι για το πρωτότυπο προϊόν τους, που ονομάζεται «Tastee Tape». Η Guarino είπε ότι η ομάδα ξόδεψε μήνες μελετώντας την κανονική ταινία και τα στοιχεία από τα οποία αποτελείται για να προσπαθήσει να βρει κάτι αντίστοιχο σε βρώσιμο υλικό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tastee Tape (@tasteetape)

Είχαν τρία βασικά κριτήρια για την ταινία τους: Έπρεπε να είναι διαφανές και άχρωμο, να μην έχει γεύση και να μην έχει αισθητή υφή. Αφού δοκίμασαν διάφορους συνδυασμούς, δημιούργησαν τη μαγική συνταγή, η οποία είναι επίσης χωρίς γλουτένη και κατάλληλη για vegans.

«Δοκιμάσαμε περίπου 50 διαφορετικά σκευάσματα» πριν βρούμε τη μία και μοναδική συνταγή», λέει η Guarino. Τα ακριβή συστατικά θα παραμείνει μυστικό εξαιτίας μιας αίτησης για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που εκκρεμεί, αλλά σύμφωνα με την ομάδα, ό,τι χρησιμοποιείται είναι «βρώσιμο, ασφαλές και έχει κοινά συστατικά τροφίμων ή πρόσθετα».

Υπάρχουν τρία απλά βήματα για τη χρήση Tastee Tape, εξηγεί η Guarino. Το πρώτο είναι το ξεφλούδισμα μιας λωρίδας από το κερωμένο φύλλο χαρτιού του. Στη συνέχεια, αυτό βρέχεται και μπορεί να εφαρμοστεί στη τορτίγια και να την κρατήσει σφραγισμένη.

Με πληροφορίες από CNN

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Μια μπουκιά και «λιώνεις» – Το ισπανικό έδεσμα που μπορείς να κάνεις σήμερα με 6 απλά υλικά

https://www.intronews.gr/life/travel/6-santouitsares-ana-ton-kosmo-pou-tha-kanoun-ta-salia-sou-na-trexoun-san-ton-bolt/

Faina: Ο νέος τρόπος να τρως πίτσα που κάνει θραύση στην Λατινική Αμερική