Μίλτος Τεντόγλου και Εμμανουήλ Καραλής έχουν δείξει από το Τόκιο κιόλας, ότι είναι δύο πολύ καλοί φίλοι. Πειράζουν ο ένας τον άλλον και, με τον τρόπο τους, ωθούν ο ένας τον άλλον προς καλύτερες αθλητικές επιδόσεις. Το 2024 είναι μια χρονιά που θα την θυμούνται και οι δύο. Μπορεί ο Τεντόγλου να μας έχει συνηθίσει πια στα χρυσά και να μη μας κάνει εντύπωση, αλλά πλέον, ο Καραλής έχει πράγματα να επιδείξει, με τα οποία πικάρει τον Μίλτο.

Ήταν αναμενόμενο πως από τη στιγμή που έκανε πανελλήνιο ρεκόρ στο επί κοντώ ο Καραλής, θα το χτυπούσε στον Τεντόγλου, ο οποίος είναι ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής σε συλλογή μεταλλίων, αλλά δεν έχει κάνει ακόμα πανελλήνιο στο άλμα εις μήκος, με τον Λούη Τσάτουμα να το κατέχει με 8.66.

Τεντόγλου και Καραλής το ρίχνουν στην πάλη για το ρεκόρ και βγάζουν τον Στέφανο Χίο μέσα από τον Πομάσκι

Δύο 24ωρα μετά το πανελλήνιο ρεκόρ 6 μέτρων που έκανε στο Diamond League της Σιλεσίας ο Μανόλο, οι δύο φίλοι συναντήθηκαν στο γυμναστήριο όπου προπονούνται και υπήρχε μόνο ένας τρόπος να λυθεί η μεταξύ τους αντιπαράθεση: η πάλη. Μπήκαν στο μικρό ρινγκ και προσπάθησαν να κλειδώσουν ο ένας τον άλλον, με τον προπονητή του Τεντόγλου, τον Πομάσκι, να τους παρατηρεί, να γελάει και κάποια στιγμή να τους ζητάει να σταματήσουν για να μην τραυματιστούν.

Σε ένα άλλο σύμπαν, ο Πομάσκι θα μπορούσε να πάθει Χίο και να τους φωνάξει ένα «Προσοχή ρε μ@λ@κες» για να έρθουν στα ίσια τους.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ανάρτησε ο Καραλής εδώ.