Πολλοί έχουν προσπαθήσει να προβλέψουν το μέλλον, από τον Νοστραδάμο, τους Μάγιας μέχρι και τη Λίτσα Πατέρα. Κάποιοι πέτυχαν, κάποιοι όχι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι στους «The Simpsons» ανήκει δικαιωματικά ο τίτλος της πιο προφητικής σειράς. Τα όσα προβάλλονται είναι ανατριχιαστικά to the point. Αν δούμε σε κάποιο επεισόδιο το τέλος του κόσμου, τότε ίσως θα πρέπει να ανησυχήσουμε.

Η εικόνα του Sir Richard Branson σε μια διαστημική πτήση, σε ένα επεισόδιο του 2014, έγινε viral αυτήν την εβδομάδα όταν ο επιχειρηματίας έκανε το ταξίδι του στο διάστημα την περασμένη Κυριακή. Ταξίδεψε στην άκρη του διαστήματος με πτήση της Virgin Galactic, και έγινε ο πρώτος ιδρυτής διαστημικών πτήσεων που ταξίδεψε στο διάστημα με το δικό του μέσο.

Το ταξιδάκι στο διάστημα είναι ότι πρέπει για να γεμίσει το Instagram feed. Ο ίδιος μοιράστηκε στιγμιότυπα από την πτήση του. Το βίντεο του μεγιστάνα ακτινοβολήθηκε πίσω στη γη το σαββατοκύριακο, και τον βλέπουμε να αιωρείται στην καμπίνα του αεροσκάφους. Το στιγμιότυπο είναι ίδιο με αυτό που είδαμε στο 15ο επεισόδιο του 2014, The War of Art, της σειράς κινουμένων σχεδίων «The Simpsons.»

Στο επεισόδιο o πλαστογράφος τέχνης, Klaus Ziegler, λέει στη Λίζα ότι «τα έργα του δίνουν ευχαρίστηση σε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο» πριν δείξει όσους βλέπουν την τέχνη του σε διάφορες τοποθεσίες. Ένας από τους ανθρώπους αυτούς είναι και ο Richard, που αιωρείται μέσα στο σκάφος ενώ κοιτάει ένα από τα πλαστά έργα τέχνης.

Μάλιστα, σε μια από τις πιο πρόσφατες εκδόσεις, το «The Simpsons Predicts the Future», κάποιος έχει ανακαλύψει μια σκηνή που μοιάζει πολύ με όσα έκανε ο γερουσιαστής, Ted Cruz. Μέσα σε μια πανδημία και μετά τις καιρικές καταστροφές που άφησαν τους Τέξας χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και νερό, ο Κρουζ άφησε τον σκύλο του στο σπίτι και πήρε την οικογένειά του σε διακοπές στο Κανκούν.

Ακόμα μια προφητεία είναι η προεδρία του Ντόναλντ Τραμπ. Στο πλέον διάσημο επεισόδιο “Bart to the Future”, βλέπουμε τη Λίζα Σίμπσον να είναι πρόεδρος. Αυτό που είναι τρομακτικό είναι ότι σε ένα επεισόδιο του 2000, την προεδρία παίρνει ο Ντόναλντ Τραμπ, του οποίου η φανταστική θητεία ως Πρόεδρος φαίνεται τόσο καταστροφική όσο η πραγματική του θητεία.

Έχει επίσης προβλέψει σωστά τους νικητές του Παγκοσμίου Κυπέλλου και του Super Bowl, ενώ έδειξε την Lady Gaga να κατεβαίνει από τον ουρανό στο Super Bowl πριν από την πραγματική της εμφάνιση στο σόου του ημιχρόνου το 2017. Τι άλλο; Προέβλεψε το τέλος του Game of Thrones, τα προϊόντα της Apple σε επεισόδια του 1995 όταν τα κινητά δεν υπήρχαν καν σαν ιδέα, ότι η Disney αγόρασε την FOX και άλλα πολλά. Τώρα όλα αυτά δεν σε κάνουν να αναρωτιέσαι αν όντως ζούμε σε ένα Matrix;