Μόλις πριν μερικές μέρες ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των Πανελληνίων, τα παιδιά έκαναν τα μηχανογραφικά τους και, ελεύθερα πια από υποχρεώσεις, ετοίμασαν βαλίτσες. Ως συνήθως, η Πάρος είναι το νησί που συγκεντρώνει όλη την πιτσιρικαρία και ένα βίντεο στο TikTok αποδεικνύει ότι φέτος το νησί δεν έχει προλάβει να πάρει ανάσα ξεκούρασης από τις ορδές τουριστών κάθε ηλικίας, ντόπιους ή ξένους.

Από το Πάσχα και μετά, η Πάρος είναι σε μεγάλη πληρότητα, η οποία θα κορυφωθεί αυτές τις μέρες λόγω των απόφοιτων λυκείου και θα ενταθεί ακόμα περισσότερο μόλις μπει ο Αύγουστος την επόμενη Πέμπτη.

Στη Νάουσα έχει μαζευτεί η πλατιά μάζα των 17χρονων-18χρονων που πήγαν στο νησί και έξω από ένα από τα πιο γνωστά κλαμπ, η ουρά που δημιουργείται σχεδόν κάθε βράδυ, ξεπερνάει τα 100 μέτρα. Αυτό τουλάχιστον βλέπουμε σε ένα βίντεο στο TikTok που ανέβηκε χθες και έχει ξεπεράσει τις 365.000 προβολές.

Αν λοιπόν είσαι πάνω από 25 και βρεθείς στο νησί, τότε ίσως η Νάουσα να μην είναι για σένα, καλύτερα να κάνεις τις εξόδους στην Παροικιά.