Αν ποτέ σε ρωτήσουν αν είσαι Έλληνας και απαντήσεις καταφατικά, αλλά δε σε πιστέψουν, θα πρέπει να δώσεις κάποια διαπιστευτήρια. Το καλύτερο και από τα πιο πειστικά, είναι να πεις ότι τρως για πρωινό τυρόπιτα με μίλκο. Κι αν βάλεις και κανένα πρωινό τσιγάρο στο κομπινέισο, τότε δεν είσαι απλά Έλληνας, είσαι Ρωμιός, με καταγωγή από τη Μεγάλη Ελλάδα του Βυζαντίου.

Κι αυτό είναι κι ένα εξαγώγιμο προϊόν μας, το πρωινό-προϊόν μας. Αν στη Γερμανία τρώνε λουκάνικα με αυγά, αν στην Αγγλία τρώνε φασόλια μαυρομάτια με μαύρο λουκάνικο κι αυγά, τότε εδώ στην Ελλάδα έχουμε ή τσιγάρο με καφέ ή τυρόπιτα με μίλκο.

Κάπως έφτασε στ’ αυτιά μιας Αμερικανίδας αυτή η πρόταση, να δοκιμάσει να πάρει αυτό το πρωινό, την τυρόπιτα με το μίλκο κι εκείνη, έχοντας άγνοια κινδύνου, το τόλμησε.

Μόνο που δεν διάβασε τις εργοστασιακές ρυθμίσεις, προχώρησε σε παράτολμα πράγματα και ήταν ακριβώς αυτή τη στιγμή…that she knew she fucked up.

Όπως θα δείτε στο βίντεο που ανέβασε στο Tiktok, που, ειρήσθω εν παρόδω, είναι και το πιο δημοφιλές που έχει κάνει με 1.2 εκατομμύρια προβολές, 100 φορές πάνω από τον μέσο όρο της, η Σαλούα πρώτα έφαγε μερικές μπουκιές τυρόπιτα και μετά ήπιε μερικές γουλιές μίλκο. Εκεί της ήρθε η φαεινή ιδέα να ανοίξει την τυρόπιτα, να ρίξει το μίλκο και να την καπακώσει, ενώ μετά το έκανε και παπάρα. Ήταν μια στιγμή απελπισίας ή μήπως η Σαλούα ξεκλείδωσε πυρηνικό όπλο σε κάποιο video game;

Να μας πει σε επόμενο βίντεο πόση ώρα πέρασε στην τουαλέτα μετά από τέτοια πολεμική επιχείρηση…

Εγώ πάντως στο σχολείο, είχα έναν συμμαθητή που κάθε πρωί, πριν την προσευχή, έτρωγε χθεσινή τυρόπιτα από το κυλικείο με μίλκο και μετά ήτανε αέρας που φούσκωνε και ξεφούσκωνε και άκουγες την χλαπαταγή μέσα στην ταξή. Καθόταν και δίπλα μου μάλιστα, οπότε τις φόρτωνε σε μένα.