Δεν θέλουμε να έχουμε πεσιμισμό, αλλά το βλέπετε ότι ο κόσμος δεν πάει καλά έτσι; Δηλαδή, κάθε μέρα, απορείς με την ανείπωτη βλακεία, ενώ ταυτόχρονα σε πιάνουν και τα γέλια. Έχουμε φτάσει σε τέτοια στάδια.

Όπως καλή ώρα το ίδιο μας συνέβη με το περιστατικό των Βρετανών, που γενικά μας έχουν συνηθίσει σε ακραίες συμπεριφορές. Όταν ειδικά πηγαίνουν διακοπές γίνονται αγρίμια, ενώ όταν επιστρέφουν απλά τους πιάνει το ακαταλόγιστο. Και το παράδειγμα που ακολουθεί μας επιβεβαιώνει ξανά για την εικόνα που έχουμε για τους Βρετανούς.

Τον προηγούμενο μήνα, στην πτήση από Λονδίνο προς Κρήτη, δύο επιβάτες που αποδείχθηκε πως ήταν brothers, τσακώθηκαν επειδή ο ένας υποστήριξε πως ο άλλος ούρησε πάνω του, καθώς δεν ήταν σε κατάσταση που να μπορεί να πάει τουαλέτα.

Τα πράγματα πήραν μια ανεξέλεγκτη τροπή, όταν φτάσανε σε σημείο να παίξουν ξύλο. Χρειάστηκε η παρέμβαση των υπολοίπων για να ηρεμήσουν τα πράγματα.

Μάλιστα, ο πιλότος αναγκάστηκε να πραγματοποιήσει έκτακτη προσγείωση στην Κέρκυρα όπου οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους Alfie και Kenneth Springthorpe, στους οποίους επιβλήθηκε πρόστιμο 50.000 λιρών από την Jet2.

Και ω, τι έκπληξη, κάτω από τα καθίσματά τους βρέθηκε ένα άδειο μπουκάλι βότκας.

Με πληροφορίες από The Sun

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

5 πράγματα που χάλασαν στους γάμους μετά την πανδημία

Μήλος: Αυτή είναι η Ελπίδα, το πρόβατο που έγινε η ατραξιόν του νησιού

Γιατί όλοι κλαίνε στο Tiktok; Το viral φίλτρο για «γέλια μέχρι δακρύων»