Τι κάνετε άραγε όταν έχετε τσακωθεί με τον σύντροφό σας και θέλετε να τον καλμάρετε; Αυτή ήταν η ερώτηση που έκανε ένας youtuber σε μια κοπέλα και αμέσως το βίντεο έγινε viral για όλους τους λάθος λόγους.

O άνθρωπος που την ρωτούσε, youtuber, είχε την απορία ποια είναι η κίνηση που κάνει στον σύντροφό της στο κρεβάτι για να τον ηρεμήσει. Η κοπέλα, προφανώς εκστασιασμένη και λίγο πιωμένη ενδεχομένως, απαντά ότι πρέπει να του δώσουμε το «Xoκ Τούα» και να φτύσουμε.

Επειδή όλοι κατάλαβαμε γιατί μιλάει, η κοπέλα αυτή πήρε τόση δημοσιότητα που δεν μπορεί ούτε να κυκλοφορήσει, που λέει ο λόγος. Προφανώς η ίδια εκείνη την στιγμή δεν κατάλαβε στην κατάστασή της ούτε τα όσα είπε αλλά ούτε και τις διαστάσεις που θα έπαιρνε η ατάκα της.

Το βίντεο έχει γίνει viral και έχει αναπαραχθεί από πάρα πολλά μέσα. Η ίδια έκλεισε το προφίλ της στο Instagram, κυρίως γιατί πολύς κόσμος την έκανε follow.

Στο διάστημα των 5-6 ημερών από τη στιγμή που κυκλοφόρησε το βίντεο, έχουν εμφανιστεί διάφορα προφίλ με το όνομά της και φωτογραφίες της, με πολλές χιλιάδες ακόλουθους, κανείς δεν ξέρει όμως αν διαχειρίζεται η ίδια κάποιο από αυτά.

Όπως διαβάζουμε, όμως, στη Marca, έχει κάνει ήδη συνεργασία με brand ρούχων που θα κυκλοφορεί ρούχα με στάμπα Hawk Tuah On That Thang, και θα της δίνει ποσοστά.

Οι παραλλαγές του βίντεο

Φυσικά, στα social media όλα ξεφεύγουν και δεν άργησαν να φτιαχτούν σελίδες Hawk Tuah, όπου αναρτώνται τρολ βίντεο με διάφορες «εφαρμογές» της ατάκας της.

Το πόσο δεν έχει τέρμα το διαδίκτυο, το καταλαβαίνει κάποιος από το ότι μία μόνο σελίδα στο Instagram έχει αναρτήσει 147 βίντεο με παραλλαγές του Hawk Tuah.

Δείτε και μερικές από τις πιο αστείες παραλλαγές, με αυτή με τη σκηνή του Τιτανικού να είναι ό,τι καλύτερο είδαμε.