Ό,τι και να γίνει, όσο κι αν ανέβει η τιμή, το σουβλάκι πάντα θα είναι το αγαπημένος μας street food. Είναι συνώνυμο της χώρας μας, το οποίο υπερλατρεύουν οι τουρίστες όταν επισκέπτονται την Ελλάδα. Φαίνεται όμως πως το έχουν αγαπήσει και στο Λονδίνο και έχουν κάθε λόγο. Δεν είναι τυχαίο που το πιτόγυρο του Tasty Gyros, στην περιοχή Enfield, έχει γίνει viral στο TikTok.

Κι αυτό γιατί δεν μιλάμε για ένα απλό πιτόγυρο, το οποίο στεναχωριέσαι που τελειώνει τόσο γρήγορα. Αλλά για ένα μεγάλων διαστάσεων, που το χαίρεται και το απολαμβάνει η ψυχή σου. Βλέποντας τα βίντεο στο TikTok, εκτός απ’το ότι σε πιάνει λιγουρά και θέλεις ένα ΤΩΡΑ, καταλαβαίνεις πως το μέγεθος του περνάει μέχρι και το κεφάλι της υπαλλήλου.

@yosilda2020 @tastygyros #London #kindAndFree #fyp #fy #pita #souvlaki #greek #Enfield #Town #greece?? #london #Wrap #tasty ♬ original sound – Giosilda Josi

Η τιμή του ανέρχεται στα 7-8 ευρώ, λογική για το μέγεθος του. Ελπίζουμε και σε ποιότητα να είναι το ίδιο αντάξιο.

Όσο για το Tasty Gyros, εκτός από το σουβλάκι που είναι η σπεσιαλιτέ του, μπορεί να βρει κανείς και σκεπαστές, σαγανάκι, χωριάτικη και πολλά άλλα ελληνικά πιάτα. Αν βρίσκεται Λονδίνο ή σκέφτεσαι να το επισκεφτείς σύντομα, έχετε το στα υπόψιν.

@yosilda2020 #KindAndFree #gyros #souvlaki #tastygyros #london #londo #londonlife @tastygyros @ledis_la ♬ original sound – Giosilda Josi

Με πληροφορίες από 24happenings.com

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Ερευνητές θέλουν να στείλουν γυμνές απεικονίσεις ανθρώπων σε εξωγήινους – Θα ζητήσουν κι από εκείνους το ίδιο

TikTok: Το τελευταίο trend θέλει τον καφέ μαζί με χυμό πορτοκάλι – Γιατί όλοι το λατρεύουν;

Adidas και Gucci έφτιαξαν ομπρέλα 1.600 δολαρίων, αλλά δεν προστατεύει από τη βροχή