Η αμερικανική ιστοσελίδα συγκέντρωσης ειδήσεων και μυστηρίων, Reddit, έχει κατά καιρούς καταπιαστεί με πολλά ζητήματα που μας έχουν δημιιουργήσει πονοκέφαλο, όσον αφορά την εξιχνίασή τους. Το τελευταίο διάστημα δε, ανάμεσα σε εξαφανίσεις, εξωγήινους και ούτω καθεξής, φιγουράρει ένα μυστήριο που έχει προκαλέσει κυριολεκτικά παροξυσμό. Ο λόγος για μια.. κουρτίνα μπάνιου.

Συγκεκριμένα, η εν λόγω κουρτίνα απεικονίζει πάνω της κάποιους celebrities του Χόλιγουντ (και όχι μόνο), ωστόσο ενώ τα περισσότερα πρόσωπα είναι ξεκάθαρα, υπάρχει και ένα που ακόμα κανείς δεν έχει βρει την ταυτότητά του. Μόνο αν βγει ο σχεδιαστής μπροστά και δώσει την απάντηση του θα λυθεί αυτό το μυστήριο, μιας και τα άπειρα σχόλια που έχουν γίνει από τους χρήστες, μέχρι στιγμής δεν έχουν διαλευκάνει την «υπόθεση».

Όλο αυτό ξεκίνησε από τον TontsaH, ο οποίος αποφάσισε πως δεν είναι δικαίο να σπάει μόνος του το κεφάλι του, οπότε τι καλύτερο από το να το ανεβάσει στο Reddit προκειμένου να γίνει ομαδική δουλειά. Ή ομαδικώς να κλειστούμε σε κάποια πτέρυγα τρελοκομείου. Στο μεταξύ, ο χρήστης έχει αυτή την κουρτίνα από το 2008, νωρίς θυμήθηκε να μας πελαγώσει, ενώ πλέον το μυστήριο έχει το όνομα  Celebrity Number Six.

Πάντως, στην αναζήτησή του σχεδιαστή, τα πράγματα δεν έχουν εξελιχθεί με τον καλύτερο τρόπο. Η τσέχικη εταιρεία Latky Mraz που έδωσε το ύφασμα δεν είχε ιδέα, ενώ η κατασκευαστική εταιρεία της κουρτίνας απάντησε πως δεν συζητά για τους σχεδιαστές της.

Ίσως αυτό το ερώτημα να μην εξιχνιαστεί και ποτέ. Δεν θα είναι και το μοναδικό άλλωστε. Το πρόσωπο που γίνεται λόγος είναι το ακόλουθο:

Κεντρική φωτογραφία: Shutterstock