Όταν είσαι διάσημο πρόσωπο, ένα πράγμα πρέπει να προσέξεις. Τι θα πεις και πώς θα το πεις. Ο Ben Affleck, σήμερα, πληρώνει τα λόγια του για την πρώην σύζυγό του, Jennifer Garner. Δεν είναι μόνο ο κόσμος που στα social media τον έχει «κατακρεουργήσει», είναι και η Jennifer Lopez που φέρεται εκνευρισμένη, τουλάχιστον όπως αποκάλυψε πηγή στο Page Six.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο ηθοποιός σε εμφάνιση στο Howard Stern Show μίλησε για τη μάχη που έδωσε με το αλκοόλ, ωστόσο ή δεν τα είπε όπως θα ήθελε ή οι αναφορές στην Jennifer Garner κρύβουν μια «κακία», παρά τις καλές σχέσεις που διατηρούν. Συγκεκριμένα είπε:

«Προφανώς ακόμη θα έπινα. Είναι μέρος του γιατί ξεκίνησα να πίνω επειδή ήμουν παγιδευμένος», παραδέχοντας ότι ένιωθε δυστυχισμένος στον γάμο του με την 49χρονη ηθοποιό. «Ήμουν τύπου, “Δεν μπορώ να φύγω λόγω των παιδιών, αλλά δεν είμαι χαρούμενος, τι θα κάνω;”. Αυτό που έκανα ήταν να πίνω ένα μπουκάλι ουίσκι και να με παίρνει ο ύπνος στον καναπέ, που αποδείχθηκε ότι δεν ήταν λύση».

https://www.intronews.gr/10180-2-tom-holland-einai-kontos-gia-ti-zendaya

Ο Ben Affleck, ο οποίος έχει εισαχθεί πολλές φορές σε κλινική αποτοξίνωσης, με την Garner να τον μεταφέρει μάλιστα το 2018, οπότε καταλαβαίνει κανείς πόσο ψυχοφθόρο είναι όλο αυτό, πρόσθεσε για τον γάμο τους: «Η αλήθεια είναι, πήραμε τον χρόνο μας, πήραμε την απόφαση, απομακρυνθήκαμε». Είχαμε έναν γάμο που δεν λειτούργησε, συμβαίνουν αυτά, με κάποιον που αγαπώ και σέβομαι, αλλά με τον οποίο δεν θα έπρεπε να μείνω άλλο παντρεμένος. Στην τελική προσπαθήσαμε. Προσπαθήσαμε επειδή είχαμε παιδιά. Κανείς μας δεν ήθελε να γίνει αυτό το μοντέλο γάμου που θα δουν τα παιδιά μας».

«Είσαι ένα σκουπίδι»

Λίγη ώρα αφότου κυκλοφόρησαν οι δηλώσεις του, προκλήθηκε θύελλα αντιδράσεων στα social media. Οι χρήστες τον κατηγόρησαν ανοιχτά πως ρίχνει το φταίξιμο αλλού και όχι στον εαυτό του για τον αλκοολισμό, χρησιμοποιώντας σχόλια όπως «σκουπίδι».

«Κατηγορείς την πρώην γυναίκα σου για το πρόβλημά σου με το αλκοόλ; Ήσουν μεθυσμένος ακόμη και πριν την παντρευτείς» έγραψε ένας χρήστης στο Twitter. «Το να μιλάς άσχημα για την μητέρα των παιδιών σου, σε μεγάλο βαθμό σε κάνει απαίσιο πατέρα και μαλ@@@» συνέχισε ο χρήστης, ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που ζήτησαν από τον Ben Affleck να αναλάβει την «ευθύνη» των πράξεών του. Ένας άλλος δυσαρεστημένος θαυμαστής έγραψε: «Ben Affleck ακούγεται σαν να κατηγορείς την πρώην σύζυγό σου για τον αλκοολισμό σου. Σκουπίδι!».

Η αντίδραση της Jennifer Lopez

Σύμφωνα με πηγή που επικαλείται το Page Six, η τωρινή σύντροφος του Ben Affleck, Jennifer Lopez, δεν είναι και πολύ ευχαριστημένη με τα λεγόμενά του. Η αναστάτωσή της δεν είναι γιατί κατηγορεί την πρώην συζυγό του για τη δυστυχία του, αλλά γιατί την έμπλεξε σε όλο αυτό.

Η τραγουδίστρια μπλέκεται γιατί είναι αυτή που βγαίνει τώρα ο Affleck και δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση να παρασυρθεί σε αυτή την τρικυμία. «Είναι μεγάλη απερισκεψία από μέρους του», πρόσθεσε η πηγή.

https://www.intronews.gr/10125-2-aderfos-tis-kim-kardashian-yliko-tis-proin

Πόσο σωστές ήταν οι δηλώσεις του Ben Affleck

Είναι αυτονόητο πως ο ηθοποιός μετά τις αντιδράσεις θα δώσει κάποιες διευκρινίσεις, τουλάχιστον έτσι θέλουμε να πιστεύουμε. Ωστόσο, αν κρατήσουμε αυτές τις δηλώσεις, θα σταθούμε σε δύο πράγματα.

Πρώτον, το γεγονός ότι ο Affleck εξήγησε πως και οι δύο ήταν δυστυχισμένοι σε αυτόν τον γάμο, πράγμα που σημαίνει πως ξεκαθαρίζει το ότι το happily ever after δεν θα μπορούσε να ίσχυε για κανέναν από τους δύο και δεύτερον, το ότι ναι, αφήνει να εννοηθεί πως η Garner τον παρακίνησε στον αλκοολισμό.

Οι επιλογές που κάνει ένας άνθρωπος στη ζωή του, είτε σωστές είτε λάθος, είναι καθαρά δικές του. Αν ο ηθοποιός βρήκε τη λύση του στο αλκοόλ, δεν του φταίει κανείς άλλος. Είναι δικαιολογημένες, λοιπόν, οι αντιδράσεις του κόσμου, και δυστυχώς παρ΄όλο που ο Affleck είχε φτιάξει κατά πολύ την εικόνα του, ξεπερνώντας τον αλκοολισμό και δίνοντας μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού του, οι δηλώσεις του ενδέχεται να την επηρεάσουν. Όχι ενδέχεται, σίγουρα. Δεν μπορεί να μοιράζεις ευθύνες στην πρώην γυναίκα σου, σαν να φταίει εκείνη για την κατρακύλα τη δική σου.