H Megan Fox και o Machine Gun Kelly ήταν το ζευγάρι που έκλεψε τις εντυπώσεις στα βραβεία VMA του MTV. Η τελετή απονομής έλαβε χώρα το βράδυ της Δευτέρας. Το ανύπαρκτο φόρεμα της Μέγκαν (Mugler, μάλιστα) δεν ήταν, καλώς ή κακώς, το πιο παράξενο που είδαμε εκείνο το βράδυ. Η εκκεντρικότητα έδωσε και πήρε-βασίλισες εστέφθησαν οι τριχωτές μασχάλες της κόρης της Madonna.

Ο σύντροφο της θεάς και αποτριχωμένης, ας πούμε, Megan, συζητήθηκε έντονα για τον καβγά του στο κόκκινο χαλί με τον θρύλο του MMA, Conor McGregor.

Το περιστατικό σημειώθηκε στα παρασκήνια όταν ο αθλητής μεικτών πολεμικών τεχνών προσπάθησε να πλησιάσει τον ράπερ, προκειμένου είτε να τον χαιρετήσει είτε να βγάλουν φωτογραφία μαζί-κανείς δεν το διασταύρωσε till now.

Η ασφάλεια του ράπερ φέρεται να απώθησε τον 33χρονο Ιρλανδό MMAer με αποτέλεσμα να εκνευριστεί και η κατάσταση να ξεφύγει. Σε κάποια φάση ο Conor McGregor πέταξε  το ποτό του προς τον Machine Gun Kelly.

Αυτά τα εξαιρετικά ξεφτιλίκια εμείς νομίζουμε, ενίοτε, ότι είναι αποκλειστικό προνόμιο της ελληνικής μας θερμοκεφαλίασης. Όχι, αυτά τα σκηνικά δεν λαμβάνουν χώρα μόνο στα Δυτικά προάστια της Αττικής, με σούζες και διαξιφισμούς κυρίων για χάρη κυριών.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Megan Fox (@meganfox)

Αυτά γίνονται ΠΑΝΤΟΥ και επίσης στα VMA. Όχι ότι η φασαρία έγινε για χάρη της Megan Fox, αλλά να την πούμε την κακία μας: Βρε Megan μας, δεν ταιριάζεις με τον ψηλό, ξανθό τηλέγραφο με τις βίαιες τάσεις.

Sorry not sorry. Της ντροπής τώρα αυτά. Θα σε προτιμούσαμε πιο σικ, πιο θεά, πιο αέρινη, με άντρα που δεν δέρνεται στα παρασκήνια. Σκεφτείτε τώρα την καρακαλλόνα την ημίγυμνη την διάφανη να τρέχει να περιμαζεύει τις πομπές τ’ αντρός της (sic).

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Είναι κι ότι οι εσχάτως μαϊνδανοί μας έχουν ταράξει στα γλωσσόφιλα και τα πιασίματα με φουλ σεξουαλικό υπονοούμενο, με κάτι στιγμές που το νιώθεις ότι η γλώσσα του ενός έχει αρχίσει να περιπλανιέται στην καρωτίδα του άλλου και κάνει γενική φασίνα ή κουνιέται σαν μυτερή γλώσσα αρπακτικού δεινοσαύρου.

Κι αυτό γίνεται σε τέτοιο βαθμό που καταλήγεις να αναρωτιέσαι αν τα παιδιά το ψήνουν σοβαρά να κάνουν ένα account στο Onlyfans ή αν κάνουν κάποιον σχολιασμό στα κοινωνικά ταμπού και θέλουν να προβάλλουν τη σεξουαλική απελευθέρωση #not. Μπορεί δηλαδής ασούμε να είναι Sex Machine Gun Kelly, αλλά δε χρειάζεται να μας το καταθέσει και δημόσια. Γνώμη μας πάντα.

Αφήστε κιόλας που ενώνουν τους σεξουαλισμούς τους με το έτερο «όλα στη φόρα» ζεύγος, την Kourtney την Kardashian και τον Travis Barker που του δίνουν να καταλάβει στα Instagram και τα TikTok. Ποια βγαίνει δηλαδή σε απονομή βραβείου και λέει για τον έτσι της «μελλοντικός μπαμπάς του μωρού μας»; Μόνο η Megan Fox και η Kourtney. Ίσως γιατί δεν έχουν και τίποτε άλλο να προσφέρουν στο κοινό. Πάλι γνώμη μας πάντα.

Εμείς πάντως, τις μπάμιες της μαμάς μας θέλουμε να τις βγάλουμε από μέσα μας κάθε που τους βλέπουμε να χαριεντιζόνται στα κόκκινα χαλιά.

ΥΓ: Σας προτιμούσαμε όταν μας αποκαλύπτατε με, ας πούμε, υπαινικτικά σχόλια στο Instagram πώς το τρίβατε το πιπέρι πάνω στο μαρμάρινο τραπέζι του airbnb διαμερίσματος που νοικιάσατε. Κάντε έρωτα, όχι πόλεμο. Και, αν θέλετε, επισκεφθείτε κι έναν στιλίστα, εκτός αν το σκέφτεστε για hosts σε κανένα Battle of Couples.

* Φωτογραφία: Getty Images