Θα περίμενε κανείς αυτή που έχει μάθει από πρώτο χέρι τι σημαίνει να νομίζει ο καθένας ότι του ανήκει, να κατανοεί ότι δε γίνεται να πηγαίνεις έτσι από το πουθενά και να αγγίζεις έναν άνθρωπο. Θα περίμενε κανείς η Μπρίτνεϊ Σπίαρς να ζητήσει συγγνώμη που παραφέρθηκε και να τελειώσει το ζήτημα εκεί. Όμως όχι, η Μπρίτνεϊ ζητάει και τα ρέστα από πάνω επειδή οι σεκιούριτι του 19χρονου Γάλλου απώθησαν το χέρι της.

Διαβάζοντας κανείς την ανάρτησή της στο Instagram, θα πιστέψει πως έπεσε θύμα κάποιας απρόκλητης και ανελέητης βίας από τους άνδρες ασφαλείας.

Η ίδια μάλιστα φέρνει ως επιχείρημα ότι εκείνο το βράδυ την πλησίασαν με τον ίδιο τρόπο 20 άτομα και οι δικοί της σεκιούριτι δεν απώθησαν κανέναν με τον τρόπο που το έκανε ο σεκιούριτι του Γουεμπανιάμα.

Αναμφίβολα, η βία δεν επιτρέπεται ποτέ. Αναντίρρητα, οι σεκιούριτι αποκτούν δύναμη θεού όταν βρίσκονται στο πλάι διασήμων και πολλές φορές από υπερβάλλοντα ζήλο ή εθισμό στην εξουσία, μπορεί να ξεπεράσουν τα όρια.

Από την περιγραφή των γεγονότων κι από τις δύο πλευρές και φιλτράροντας τα στοιχεία, σε συνδυασμό με το σκεπτικό πως οι εμπλεκόμενοι διαφοροποιούν την οπτική και την αίσθηση τους ανάλογα με την θέση τους, εδώ δεν είχαμε κάτι τέτοιο.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς πλησίασε τον Γουεμπανιάμα και τον τράβηξε από την πλάτη ή τον σκούντηξε στον ώμο. Στους σεκιούριτι και στον ίδιο είχε δοθεί εντολή να μην ανταποκριθούν σε κανέναν θαυμαστή γιατί μετά θα μαζευόταν κόσμος.

Αντί να ζητήσει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς συγγνώμη, απαιτεί να της ζητήσουν

Προφανώς, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς θεώρησε πως θα τύχει ειδικής μεταχείρισης επειδή είναι αυτή που είναι. Κάτι τέτοιο δε συνέβη. Κυρίως επειδή δεν την αναγνώρισαν. Το ρεπορτάζ του TMZ πάντως αναφέρει πως μόλις κατάλαβαν ότι επρόκειτο για εκείνη, ο σεκιούριτι πήγε και της ζήτησε συγγνώμη και τα βρήκαν και ήταν όλα καλά.

Η ίδια φαίνεται πως ήθελε κάτι παραπάνω από τη στιγμή που αυτή η ιστορία έγινε γνωστή, θεωρώντας πως την εκθέτει το περιστατικό. Ένα περιστατικό που, είτε πρόκειται για τη δική της εκδοχή είτε για του Γουεμπανιάμα, δείχνει ότι παρενέβη τον προσωπικό χώρο ενός ανθρώπου. Ανθρώπου που δεν είναι όσο διάσημη είναι η ίδια, που μπορεί να βγήκε πρώτος στο draft του NBA, αλλά στα 19 του δεν έχει συνηθίσει να τυγχάνει τέτοιας αποδοχής.

Ο σεκιούριτι δεν τη χτύπησε, όπως μεταφέρεται και από τους αστυνομικούς του Λας Βέγκας που διερευνούν την υπόθεση. Έσπρωξε απλώς με δύναμη το χέρι της με αποτέλεσμα αυτό να καταλήξει στο πρόσωπό της.

Η δημοσιότητα του περιστατικού οδήγησε την Μπρίτνεϊ Σπίαρς να αφήσει στην άκρη την κατανόηση και να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από την πλευρά του Γουεμπανιάμα.

Δηλαδή, αυτή πήγε πάνω του, αυτή προκάλεσε το συμβάν, αυτή ζητάει να της πουν δημόσια συγγνώμη.

Τα δικά μου δικά μου και τα δικά σου…πάλι δικά μου!