Στο επίκεντρο της επικαιρότητας βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Κυρίως η Ιωάννα Τούνη, μιας και ήταν εκείνη που «έσπασε» τη σιωπή της και έκανε το πρώτο της σχόλιο στις φήμες περί χωρισμού τους. Δεν διέψευσε, ούτε επιβεβαίωσε το τι πραγματικά συμβαίνει, αντ’αυτού κάπως ενοχλημένη κούνησε το δάχτυλο και πέταξε τα βέλη της.

Ειδικότερα, η Ιωάννα Τούνη είπε στο Instagram της: «Εγώ δεν είμαι πάρα πολύ καλά στην υγεία μου από χθες το πρωί, όπως είπα και με το story μου. Τώρα λίγο συνήλθα, είμαι λίγο καλύτερα. Γενικά όμως είμαι σπίτι όλη μέρα, προσπαθώ λίγο να συνέλθω πραγματικά γιατί είμαι τερματισμένη, δεν ξέρω αν φαίνεται από τον έρπη και από όλα τα πράγματα που βγάζω συνέχεια. Εν τέλει οι κακές σκύλες δεν παθαίνουν τίποτα, οπότε σίγουρα δεν θα πάθω ούτε και εγώ. Τι ήθελα να πω; Σχετικά με τα άπειρα πράγματα και άπειρα δημοσιεύματα που γράφονται τις τελευταίες μέρες, εβδομάδες, μήνες, δεν ξέρω, για πάντα, θα σας πω ό,τι θέλω όταν θέλω, όπως κάνω πάντα. Οπότε μην μπαίνετε στην κλειδαρότρυπα μου. Δεν σας απασχολεί τίποτα».

Από αυτά που είπε, υποψιάζομαι πως η λέξη «κλειδαρότρυπα» είναι αυτή που έκανε σε όλους μας το κλικ. Κάτι σκίρτησε μέσα μας. Κάπως τα μάτια ανοιγόκλεισαν. Διότι αυτή η κλειδαρότρυπα έχει ανοίξει εδώ και πάρα πολύ καιρό και η ίδια η Τούνη έχει δώσει το κλειδί να την ξεκλειδώνει ο καθένας όποτε θέλει. Έτσι είναι όταν είσαι ινφλουένσερ, άλλωστε. Το Instagram γίνεται η εικόνα σου. Ή τουλάχιστον αυτή που θέλεις να δείξεις προς τα έξω.

Ιωάννα Τούνη

Είναι γεγονός πως η Ιωάννα Τούνη έχει μπει πολλές φορές στο τρυπάκι να σχολιάσει άσχημα σχόλια που γράφονται για εκείνη. Καταλαβαίνει κανείς ότι την ενοχλεί η στάση των ανθρώπων που την κράζουν. Άνθρωπος είναι στο φινάλε κι εκείνη. Και τώρα, περνά ένα χωρισμό, αν κρίνουμε και από το unfollow που έχει γίνει με τον Αλεξάνδρου. Δεν είναι εύκολα πράγματα αυτά. Υπάρχει όμως ένα ΑΛΛΑ. Δεν μπορεί κανένα πρόσωπο της ελληνικής showbiz που επί καθημερινής βάσεως δείχνει με αναλυτική λεπτομέρεια τη ζωή του, να μιλάει μετά για κλειδαρότρυπα όταν πρόκειται για ένα στενάχωρο προσωπικό του ζήτημα.

Όταν δίνεις τόση πληροφορία, ξέρεις και τι να περιμένεις. Όταν εκθέτεις τη σχέση σου και τον εαυτό σου ουκ ολίγες φορές, ακόμα και με φωτογραφίες από το κρεβάτι, μην περιμένεις ξαφνικά να σεβαστούν τον χωρισμό σου. Όχι μόνο της Τούνη, αλλά του κάθε ένα ινφλουένσερ που έχει κάνει το Instagram μέσο ενημέρωσης της καθημερινότητάς του.

Και ξέρετε κάτι; Θα το πιάσω από τη συναισθηματική φόρτιση που ενδεχομένως να βιώνει, και θα πω ότι είναι λογικό να μη θέλει να μιλήσει γι’αυτό. Είναι κάτι δικό της. Ποιον νοιάζει αν η κάθε Τούνη και ο κάθε Αλεξάνδρου χώρισαν στο κάτω κάτω της γραφής; Αυτό που δεν είναι λογικό όμως είναι να κατηγορείς τον κόσμο, όταν αυτός ο κόσμος σε έχει κάνει δημόσιο πρόσωπο. Κι από που; Από το Instagram. Εκεί που έχεις χαρίσει άπλετη πληροφορία. Και τέλος, όταν δεν θέλει κάποιος την προσοχή, δεν την επιδεικνύει κιόλας. Τα unfollow και οι σβησμένες φωτογραφίες μόνο το αντίθετο αποτέλεσμα μπορούν να φέρουν.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Πώς η Chiara Ferragni δίνει μια σούπερ εικόνα της Ύδρας που απέχει από την πραγματικότητα

Florence Pugh: Τα γυμνά γυναικεία στήθη συνεχίζουν να «προκαλούν» – «Γιατί φοβάσαι τόσο το σώμα σου;»

Κάθε ελληνικό νησί και μια ξεφτίλα