Υπάρχουν κάποια θέματα στη δημοσιογραφία που έχουν κουράσει. Αλλά πολύ όμως. Για παράδειγμα, η Jennifer Aniston και το θέμα εγκυμοσύνης. Την έχουν βγάλει έγκυο ουκ ολίγες φορές. Στο τέλος θα το πίστευε και η ίδια. ‘Η ότι ο Michael Jackson ζει και βασιλεύει. Ακόμα και σήμερα, χρόνια μετά το θάνατο του, ορισμένοι το πιστεύουν και τα ΜΜΕ τρίβουν χέρια όταν βγαίνει ένα βίντεο που, και καλά, τον απαθανατίζει. Σε αυτή τη λίστα, έρχεται να προστεθεί και η επανασύνδεση του Brad Pitt με την Jennifer Aniston.

Γενικά, η Jennifer είναι ένα αγαπημένο θέμα των ιστοσελίδων. Πώς να νιώθει γι’αυτό άραγε; Σώνει και ντε να γίνει μητέρα και σώνει και ντε να επιστρέψει στον πρώην της. Ο οποίος να υπενθυμίσουμε ότι την παράτησε για την Angelina Jolie, έρωτας των οποίων γεννήθηκε στα γυρίσματα του Mr&Mrs Smith.

Από τον χωρισμό του με την Jolie, καθώς και μετά τον εγκάρδιο χαιρετισμό του με την Aniston, στα βραβεία SAG, όλοι τους θέλουν να είναι και πάλι ζευγάρι. Τι κι αν οι δυο τους έχουν δηλώσει ότι είναι καλοί φίλοι (βγάζουμε και το καπέλο μας στην Aniston εδώ για το πώς διαχειρίστηκε όλα αυτά τα χρόνια το διαζύγιο), εξακολουθούν με κάθε αφορμή να γράφουν για επανασύνδεση. Ίσως το ότι έγινε κάτι αντίστοιχο με την Jennifer Lopez και τον Ben Affleck να τους δίνει αυτή την πεποίθηση, αλλά δεν τα ξαναβρίσκουν όλοι βρε guys.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jen and Brad (@anistonpitt)

Στο μεταξύ, τις τελευταίες δύο ημέρες έχει κάπως πυροδοτηθεί το θέμα, μιας και οι δυο τους λέγεται πως βρέθηκαν στο Παρίσι. Όπως αναφέρει το αμερικανικό In Touch, οι δύο σταρ εθεάθησαν μαζί στη γαλλική πρωτεύουσα πριν λίγες ημέρες. Η Anniston είναι λογικό, να βρίσκεται εκεί, καθώς το απαιτεί το sequel που γυρίζει αυτό το διάστημα για την ταινία του Netflix, «Murder Mystery».

Ταυτόχρονα, το γεγονός ότι και οι δύο απουσίαζαν από τα βραβεία Oscar, έχει βάλει τους πάντες να μαντεύουν τι στο καλό γίνεται. Στην πραγματικότητα, όμως, τίποτα δεν γίνεται. Το ότι στη προσωπική τους ζωή είναι μόνοι, δεν σημαίνει ότι θα υπάρξει επανασύνδεση.

Μπορεί να αποτελεί το καλύτερο θέμα στις κίτρινες φυλλάδες (που λέει ο λόγος), να πουλάει σαν τρελό, αλλά το να γράφουν πως μένουν μαζί στο Παρίσι έξι μήνες τώρα, είναι μια υπερβολή. Κι αυτό γιατί η ηθοποιός βρισκόταν στη Χαβάη τον περασμένο μήνα. Και δεδομένου ότι δεν υπάρχει ούτε μία φωτογραφία της Aniston και του Pitt μαζί στο Παρίσι και κανένας αυτόπτης μάρτυρας, δεν τίθεται θέμα επανασύνδεσης.