Χρόνο με τον χρόνο τα social media γίνονται όλο και περισσότερο ένας τόπος κραξίματος. Είναι πλέον το αγαπημένο χόμπι των περισσοτέρων και δη των γυναικών. Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν πέντε δέκα γυναίκες ινφλουένσερς, που δέχονται το περισσότερο hate, με οποιαδήποτε ανάρτηση και να κάνουν στο προφίλ τους. Λατρεύουν να τις κράζουν και αυτό πια είναι πρόβλημα. Ήταν από την αρχή, αλλά πλέον έχει γίνει ένα ανησυχητικό φαινόμενο.

Πρόσφατα, η Χριστίνα Μπόμπα (αυτή κι αν είναι αγαπημένη για ανελέητο κράξιμο) είχε δεχθεί αρνητικά σχόλια από γυναίκες στο Instagram, για το ντεκολτέ της. Παλαιότερα δεν ενοχλούσε σε τόσο έντονο βαθμό, αλλά τώρα δεν επιτρέπεται να το δείχνει μιας και είναι μητέρα. Βγήκαν όλες οι καλές μανούλες του Instagram, που τα κάνουν όλα τέλεια στη ζωή τους, να κουνήσουν το δάχτυλο.

Σειρά τώρα πήρε η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία ανέβασε μια selfie της, με το ντεκολτέ της σε πρώτο πλάνο και ΠΡΟΦΑΝΩΣ οι γυναίκες την σχολίασαν αρνητικά. «Το στήθος είναι όλο ξένο. Κραυγάζει!!», έγραψε μια. Η παρουσιάστρια δεν το άφησε ασχολίαστο και απάντησε: «Εσύ το πλήρωσες; Όχι… εγώ!!! Κι επίσης δεν το έχω κρύψει… πόσο σεξιστικό σχόλιο, ειδικά από Γυναίκα».

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συνεχίζουμε να ασχολούμαστε με το στήθος της Καινούργιου και της κάθε Καινούργιου. Έχει κουράσει αυτό το θέμα. Γίνεστε τοξικοί από το πρωί που θα ξυπνήσετε. Δεν απολαμβάνετε τις στιγμές της δικής σας ζωής γιατί σπαταλάτε ενέργεια στο να γράψετε κάτι αρνητικό. Μπορεί να μην το αντιλαμβάνεστε, αλλά αυτή η ενέργεια γυρνάει μπούμερανγκ.

Ας έχει η άλλη όσα κιλά θέλει, όσο πλαστικό στήθος επιθυμεί. Δικαίωμα της. Στο δικό σας σώμα βρίσκονται; Πρέπει δηλαδή να δίνουν λογαριασμό ή να παίρνουν έγκριση; Και το χειρότερο ξέρετε ποιο είναι; Ότι πίσω από τα σχόλια κρύβεται μια δόση ζήλειας. Αν όλες οι γυναίκες είχαν χρήματα, θα φρόντιζαν αντίστοιχα το σώμα και την εμφάνιση τους. Μπορεί όχι σε ακραίο βαθμό, αλλά είναι δεδομένο πως θα έκαναν διορθώσεις.

Θυμάμαι κάποτε να γινόμαστε έξαλλες όταν ένας άνδρας σχολίαζε αρνητικά τα κιλά μιας γυναίκας. Πέφταμε κυριολεκτικά από πάνω του. Φωνάζαμε για τον σεξισμό. Τώρα τι απέγινε ο σεξισμός; Είμαστε οκ που το κάνουμε εμείς οι γυναίκες; Βλέπεις σε άλλες χώρες πόσο απελευθερωμένοι είναι οι άνθρωποι κι εμείς εδώ συνεχίζουμε να κράζουμε τα στήθη της άλλης λες και είναι τα δικά μας.

Προχωρήστε μπροστά. Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας. Σίγουρα έχετε δουλειά να ρίξετε πάνω του.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Τα ερωτικά μας προβλήματα «περνάνε από τον καναπέ» των celebrities και των Youtubers – Είμαστε στην εποχή της απόλυτης διεπαφής;

Πώς επικράτησε το TikTok σε βάρος των άλλων social media πλατφορμών;

Στον Τύρναβο κακοποιούν άλογα για να προσκυνήσουν μια εικόνα – Μπράβο στον «χριστιανισμό» σας εγκληματίες