Μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης έδωσε στον Konilo η Super Κική, στην οποία μίλησε για τα χρόνια στη φυλακή, τον εθισμό στα ναρκωτικά και τις κλοπές που έκανε όταν ήταν μικρή. Η influencer που πρόσφατα αποκάλυψε ότι απέβαλε, «ανοίχτηκε» για ακόμα μια φορά, μιλώντας για το παρελθόν της και τις δυσκολίες που πέρασε, αλλά και τις κακές συνήθειες που έχει διατηρήσει.

Σε ένα σημείο του βίντεο εξομολογείται ότι ακόμα κλέβει, αλλά το κάνει φανερά. Δηλαδή άμα κλέψεις κάτι επιδεικτικά, αναιρεί το αρνητικό πρόσημο της ενέργειας και σου αναγνωρίζονται κάποια ελαφρυντικά ή δεν σου καταλογίζονται οι συνέπειες των πράξεων σου; Προφανώς και η αποκάλυψή της, γίνεται με μια δόση χιούμορ, που απαλύνει την σοβαρότητα του ζητήματος, έρχεται σε πλήρη αντίθεση με όσα αναφέρει στην συνέχεια.

Στο βίντεο, ακούγεται να λέει: «Κατάλαβα ότι ήταν λάθος αυτά που έκανα σύντομα. Το κατάλαβα σε λιγότερο από πέντε μήνες. Δεν το κατάλαβα για όλα. Νόμιζα πως κάποιοι τα κάνουν αυτά και κάποιοι δεν τα κάνουν, επειδή έτσι μεγάλωσα. Δεν καταλάβαινα τίποτα. Τα παιδιά που ήμασταν μαζί, ήξεραν. Εγώ όχι. Ήταν εγκληματική οργάνωση αυτή που συμμετείχα. Κάναμε τα πάντα εκτός από φόνο. Ληστείες κάναμε σε περίπτερα και βενζινάδικα. Ήταν η καλύτερή μου. Δεν έβαζα καλσόν, με τα χέρια μου. Άμα άνοιγε έμπαινα». Πώς γίνεται να έχεις καταλάβει τα λάθη σου και παρόλα αυτά να τα συνεχίζεις.

Ειδικά οι influencers, των οποίων η γνώμη επηρεάζει χιλιάδες άτομα, μάλλον θα έπρεπε να σκέφτονται καλύτερα πριν ξεστομίσουν κάτι. Σκεφτείτε μόνο πόσα άτομα μπορεί να παλεύουν με την κλεπτομανία και να ακούν την κάθε Super Κική να το προβάλει σαν κάτι αστείο. Όχι, δεν είναι, ούτε θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται με χιούμορ, εκτός αν σου φαίνεται αστείο να περάσεις ένα μέρος της ζωής σου στην φυλακή.

Ακόμα ένα φάουλ από την Super Κική… στο ίδιο βίντεο

Ακόμα η Super Κική θυμήθηκε ότι έκλεψαν με τους φίλους της ένα αυτοκίνητο και μπήκαν στην ταβέρνα που εργαζόταν η μητέρα της. «Είχαμε πάρε κιμά, μαχαιροπίρουνα, αναψυκτικά, ένα σουρωτήρι και τα πουρμπουάρ του σερβιτόρου. Ήμασταν παιδιά, είχαμε χάσει το μέτρο. Σκέψου ότι αυτή η κατηγορία πήγε στο δικαστήριο. Δεν ψάχναμε λεφτά για ναρκωτικά, αυτά υπήρχαν. Το είχαμε ως χόμπι», επισήμανε.

Η ίδια αναφέρει ότι νιώθει αθώα, καθώς δεν καταλάβαινε την βαρύτητα αυτών που έκανε, ενώ οι υπόλοιποι ήταν πιο συνειδητοποιημένοι. Περισσότερο σαν αποποίηση ευθυνών ακούγεται, μιας και μετά από τα πρώτα μπλεξίματα, ίσως να έχεις μια καλύτερη εικόνα για το τι συμβαίνει. Καταλαβαίνουμε ότι οι έφηβοι είναι πιο επιρρεπείς σε «αλητείες» και παρορμητικοί, όμως, δεν νομίζουμε ότι ζουν στην άγνοια.

Τέλος, η Super Κική ανέφερε ότι ένας Αλβανός, «κλέφτης, αυθεντικός, ωραίος», όπως τον χαρακτήρισε, την έβαλε να κλέψει ένα περίπτερο. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε, εκείνη ήταν μόλις 11 ετών, πήρε περιοδικά με δώρα αλλά δεν ακούμπησε ούτε την ταμειακή μηχανή, ούτε τηλεκάρτες. Εκείνος την έβαλε να πάρει χρήματα. «Με έπιασε από τα πόδια, με τίναζε να πέσουν τα λεφτά και βρήκε κάτι που είχα κρύψει. Άρχισε να τρέχει έξαλλος στα στενά. Ούρλιαζε. Μετά από πολλά πολλά χρόνια, ήμουν στο Μεταγωγών και τον είδα. Χάρηκα εγώ που είδα γνωστό, αλλά δεν με χαιρέτησε καν. Θυμόταν ό,τι συνέβη».

Είναι αχρείαστες οι φυλετικές διακρίσεις, που μπορούν να επιφέρουν στιγματισμό. Δηλαδή οι Αλβανοί έχουν την ιδιότητα του «κλέφτη»; Κάτι τέτοια έλεγαν οι παππούδες μας πριν από 20-30 χρόνια. Μάλλον δεν είναι αστείο σαν πρόσωπο που επηρεάζεις την κοινή γνώμη, να διαιωνίζεις απαρχαιωμένες αντιλήψεις, ειδικά σε όταν ο ρατσισμός έχει ριζώσει για τα καλά στην κοινωνία. Δεν ξέρουμε μέχρι πότε θα χρήζει διαφορετικής μεταχείρισης λόγω των δυσκολιών που έχει περάσει. Πάντως αν η Αφροδίτη Λατινοπούλου είχε πει ακριβώς το ίδιο, το Twitter θα είχε ξεκινήσει διαδικτυακό πόλεμο. Λέω εγώ τώρα…

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Μια unpopular αλήθεια για τη Μύκονο που εκθέτει τις διαρκείς κατηγορίες εις βάρος της

Πώς επικράτησε το TikTok σε βάρος των άλλων social media πλατφορμών;

Μερικές εξηγήσεις που θα θέλαμε κ. Κατερινόπουλε