Το 2016 ένας φίλος μου μου εξηγούσε την αγάπη που είχε για την Ισπανία, καθώς και τις ισπανικές παραγωγές. Τότε, δεν είχε κυκλοφορήσει στο Netflix το La Casa de Papel, που στην πορεία άνοιξε το δρόμο για τις ισπανικές σειρές και ταινίες, οπότε δεν ένιωθα τον ίδιο παλμό με εκείνον. Με έπεισε όμως να ξεκινήσω με μία ισπανική σειρά ονόματι El Internado, η ιστορία του οποίου είχε ως επίκεντρο ένα φανταστικό οικοτροφείο που βρισκόταν σε ένα δάσος στα περίχωρα της Μαδρίτης. Μέχρι και σήμερα απορώ γιατί δεν την έχει αγοράσει το Netflix ακόμα. Τόσο καλή, ναι.

Στο θέμα μας…

Στην εν λόγω σειρά μία εκ των πρωταγωνιστριών ήταν η Blanca Suárez, ενώ να σημειωθεί ότι έπαιζε και η Ana de Armas, της οποίας η καριέρα ξέφυγε από τα όρια της Ισπανίας. Η Blanca έκανε το ντεμπούτο της στη σειρά, η οποία ξεκίνησε το 2007 και τελείωσε το 2010, κερδίζοντας μάλιστα και βραβείο Fotogramas de Plata για την καλύτερη ηθοποιό σε ερμηνεία, καθώς και το Βραβείο Χρυσής Νύμφης για την καλύτερη ηθοποιό στην υποψηφιότητα τηλεοπτικό δράμα, στο φεστιβάλ Monte-Carlo. Γιατί όμως κάνω ιδιαίτερη μνεία σε εκείνη; Γιατί είναι ένα πρόσωπο που στην Ισπανία κάνει θραύση, όχι μόνο γιατί έχει φοβερό υποκριτικό ταλέντο, αλλά γιατί έχει μια απίστευτη ομορφιά. Και μπράβο της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Blanca Suárez (@blanca_suarez)

Σήμερα είναι η πιο σέξι Ισπανίδα ηθοποιός, έχει παίξει σε πολλές ταινίες και σειρές, έχει συνεργασίες με κορυφαία brands (όπως η Samsung) και φροντίζει να ανανεώνει το Instagram της με υπέροχες φωτογραφίες. Έχει μοναδικό στυλ και αξεπέραστη γοητεία, με αποτέλεσμα να την «κυνηγούν» για φωτογραφίσεις.

Ποια είναι όμως η Blanca Suárez;

Είναι 33 ετών, μοντέλο και ηθοποιός. Όταν ήταν 19 ετών έκανε το ντεμπούτο της στην υποκριτική. Το 2011, πρωταγωνίστησε στο πλευρό του Antonio Banderas, στο ψυχολογικό θρίλερ του Pedro Almodóvar The Skin I Live In, το οποίο της χάρισε το βραβείο Goya (ισπανική εκδοχή των Όσκαρ) για την καλύτερη ερμηνεία. Το 2013 γυρίστηκε στην Ιταλία το Beauty and the Beast, μια διεθνή μίνι σειρά για την Telecinco, ενώ το 2015 πρωταγωνίστησε στη μίνι σειρά Los nuestros, μαζί με τον Hugo Silva. Το 2019 πρωταγωνίστησε στο Tiempo Fuera από τον José Luis Cuerda και λίγους μήνες αργότερα πρωταγωνίστησε στο A Pesar de Todo, μια παραγωγή του Netflix.

Φυσικά από το ελληνικό κοινό αγαπήθηκε εξίσου και για τον ρόλο της στις Τηλεφωνήτριες (Las chicas del cable), καθώς και στην πρόσφατη σειρά με τίτλο Jaguar, όπου διαδραματίζεται στην Ισπανία του ΄60. Υποδύεται μια επιζώσα του Ολοκαυτώματος, η οποία γίνεται πράκτορας με σκοπό να παραπέμψει στην δικαιοσύνη τους Ναζί που δραπέτευσαν από την χωρα μετα τον ΄Β παγκόσμιο πόλεμο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Blanca Suárez (@blanca_suarez)

Η καριέρα της Blanca Suárez στο μόντελινγκ

Τα τελευταία χρόνια, η Blanca έχει και ρόλο μοντέλου για μεγάλα περιοδικά. Το 2013 δε, έγινε το πρόσωπο της ιταλικής εταιρείας εσωρούχων Intimissimi. Μάλιστα, με αφορμή αυτή τη συνεργασία της, η Blanca πρωταγωνίστησε στο spot του wireless bra, Gioia. Το spot βασίζεται σε ένα εξ αποστάσεως love story, ανάμεσα σε έναν ράφτη και μία γυναίκα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Blanca Suárez (@blanca_suarez)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Blanca Suárez (@blanca_suarez)

Συνεργασία έχει και με τη Samsung, ένω διάστημε είχε και με την Jaguar. Επίσης, η Blanca έχει ανακηρυχθεί ως το πιο δημοφιλές όνομα που έχει αναζητηθεί στο διαδίκτυο. Το 2014 ονομάστηκε Γυναίκα της Χρονιάς από την ισπανική έκδοση του GQ.

Ωστόσο, κι εκείνη έχει υποστεί προσωπικές επιθέσεις. «Όσο και αν λες ότι δεν σε επηρεάζει, υπάρχει το 20% που σε επηρεάζει. Και το παίρνεις μαζί σου στο σπίτι», παραδέχεται.  Έχει δεχθεί «πολλές κριτικές» για το σώμα της, ακόμα κι αν δεν υπάρχει λόγος με την ίδια να έχει ξεκάθαρη άποψη για αυτό, αν και ξέρει ότι δεν είναι πολιτικά ορθό. «Κανείς δεν πρέπει να έχει το δικαίωμα να εκφέρει ορισμένες απόψεις. Κανείς δεν πρέπει να κρίνει τη σωματική διάπλαση των άλλων. Ζούμε σε μια υπερ-αντιφατική και πολύ δόλια εποχή. Ναι μεν υποστηρίζουμε τη φυσική ομορφιά, αλλά υπάρχει μεγάλη υποκρισία».

Όσο για τα προσωπικά της Blanca Suárez, τα media πάντα κατάφερναν να μαθαίνουν τι συμβαίνει στην προσωπική της ζωή, αφού και η ίδια δεν κρυβόταν. Συγκεκριμένα η Ισπανίδα ηθοποιός βρισκόταν σε σχέση με τον ηθοποιό Javier Pereira από το 2008 έως το 2010. Στη συνέχεια συζούσε με τον συν-πρωταγωνιστή της στο Winning Streak, Miguel Ángel Silvestre από το 2011 έως το 2014. Το 2014, η Suárez για λίγο ήταν με τον Ισπανό ποπ ροκ μουσικό Dani Martín.Από το 2015 έως το 2017, ήταν σε σχέση με τον ηθοποιό Joel Bosqued. Ενώ αργότερα από Μάρτιος 2018 – Οκτώβριος 2019, ήταν σε μια άλλη σχέση με τον συνάδελφο της και ηθοποιό Mario Casas.

Από το 2020 βρίσκεται με τον Javier Rey. Μάλιστα, οι δυο τους γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «The summer we live». H 33χρονη ηθοποιός λατρεύει τα ταξίδια και φροντίζει να το επιδεικνύει στο Instagram της με αξιοζήλευτες φωτογραφίες. Το σίγουρο είναι πως στην Ισπανία είναι από τις hot γυναίκες και θα παραμείνει για καιρό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Blanca Suárez (@blanca_suarez)

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr

Millie Bobby Brown: Στα 14 της ανερχόμενο αστέρι, στα 18 της σουπερνόβα – Πόσο μακριά θα φτάσει;

Lizzo: Η φωνή μιας νέας γενιάς – Το plus size icon που θέτει τους δικούς της όρους