Η Lizzo για ακόμα μια φορά προάγει το body positivity και με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας τίμησε το γυναικείο σώμα. Ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει αμακιγιάριστη με μικροσκοπικό μαγιό, υπενθυμίζοντας ότι τα πρότυπα ομορφιάς είναι παράγωγα της κοινωνίας. Η 33χρονη τραγουδίστρια έχει σπάσει τα στερεότυπα, ενώ έχει αποκαλύψει ότι «βαρέθηκε να την σχολιάζουν για τα κιλά της».

Αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά curvy – chubby idol του Hollywood – μετά από την Kim Kardashian – και έχει βοηθήσει πολλές γυναίκες να αγαπήσουν τις καμπύλες τους, αποτελώντας inspo για εκείνες. Παράλληλα είναι μια υπέρμαχος της LGBTQ κοινότητας. Το να αγαπάς το σώμα σου ακόμα και με τις ατέλειές του είναι αναγκαίο για να επιβιώσεις, υποστηρίζει. Και εκείνη το κάνει. H Lizzo, πάντως, αναγνωρίζει την Kardashian για αυτά που έχει κάνει εδώ και δεκαετίες, καθώς ήταν από τις πρώτες που βοήθησε να αλλάξει γνώμη για το πώς μοιάζει ένα υγιές σώμα.

«Η Kim Kardashian μπορεί να μην είναι η ιδανική για κάποιον, αλλά είναι ένα σύμβολο του σώματος και έχει δημιουργήσει ένα σύγχρονο πρότυπο ομορφιάς». Και αυτό έδωσε στη Lizzo μόνο δύναμη να «δημιουργήσει το δικό της πρότυπο ομορφιάς», αναφέρει στο περιοδικό People.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lizzo (@lizzobeeating)

Επίσης, έχει και εκείνη το δικό της show στην Amazon Prime Video, το «Lizzo’s Watch Out for the Big Grrrls», όπου αναδεικνύει ολοένα και περισσότερους ανθρώπους. Μέσα από την εκπομπή της ψάχνει χορεύτριες που θα την ακολουθήσουν στον δρόμο προς την κορυφή. Έχει αποκαλύψει ότι το πάθος της ήταν να «δίνει καθοδήγηση σε plus size χορεύτριες, ειδικά σε μαύρες κοπέλες».

Η ίδια πάντως ξεκαθαρίζει ότι παρότι έχει παραπάνω κιλά, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας. «Εντάξει, όλοι ξέρουμε ότι είμαι χοντρή», είπε στο People. «Ξέρω ότι είμαι χοντρή. Δεν με ενοχλεί. Μου αρέσει να είμαι χοντρή, είμαι όμορφη και είμαι υγιής. Μπορούμε λοιπόν να πάμε παρακάτω» αναφέρει χαρακτηριστικά. Αν νομίζετε, ακόμα, ότι δεν γυμνάζεται και ότι προάγει το σώμα της επίτηδες έτσι όπως είναι, για διαφημιστικούς σκοπούς, σκεφτείτε ότι είναι στο γυμναστήριο κάθε μέρα. Χορεύει, τραγουδάει και κάνει όσα κάνουν οι performers.

«Νομίζω ότι είναι ενθαρρυντικό για τα νέα κορίτσια, να βλέπουν ότι είναι οκ να γυμναστείτε και να μην έχετε ένα six-pack» παραδέχεται. Δεν είναι όλα τα σώματα ίδια, ούτε μπορούν να γίνουν. Νομίζω η Lizzo είναι μια περσόνα που χρειαζόμαστε περισσότερο στη ζωή μας, είτε σαν φίλο είτε απλά σαν μια φωνή που σου υπενθυμίζει ότι οι άνθρωποι φτιάχτηκαν για να διαφέρουν μεταξύ τους. Χάρη στις συνεχείς αναφορές στην αγάπη, στα ξεσπάσματα και στην αποδοχή του εαυτού της στα τραγούδια της, έχει καθιερωθεί ως η φωνή μιας γενιάς, με πολλή θετικότητα.

Το φλερτ της Lizzo με τον Chris Evans

H επιτυχία της Lizzo ήρθε με χρονοκαθυστέρηση. Τα τελευταία χρόνια έχει γνωρίζει τεράστια αναγνώριση, λοιπόν, και έχει δει την καριέρα της να απογειώνεται. Η δουλειά της αν αρχικά υποτιμήθηκε, τελικά εκτιμήθηκε μερικά χρόνια μετά. Κυκλοφόρησε δύο στούντιο άλμπουμ, τα  Lizzobangers (2013) και Big Grrrl Small World (2015). Το πρώτο EP της, το Coconut Oil, κυκλοφόρησε το 2016. Η μεγαλύτερη επιτυχία ήρθε με την κυκλοφορία του τρίτου στούντιο άλμπουμ της, Cuz I Love You (2019), το οποίο έφτασε στην πρώτη πεντάδα του αμερικανικού Billboard 200.

Η deluxe έκδοση του άλμπουμ περιελάμβανε το single του 2017  Truth Hurts, το οποίο έγινε viral hit, φτάνοντας στην κορυφή του αμερικανικού Billboard Hot 100 δύο χρόνια μετά την αρχική του κυκλοφορία, σηματοδοτώντας επίσης το μακροβιότερο σόλο τραγούδι από γυναίκα ράπερ. Τότε ήταν που αναδείχθηκε ακόμα ένα τραγούδι της από το 2016, το «Good as Hell», που ανέβηκε επίσης στα charts, φτάνοντας στην πρώτη τριάδα στο Hot 100 και στην πρώτη δεκάδα του UK Singles Chart. Έχει εργαστεί, επίσης, και σαν ηθοποιός στην ταινία Hustlers (2019). Εκτός από τα τρία βραβεία Grammy της, έχει επίσης κερδίσει ένα μουσικό βραβείο Billboard , ένα βραβείο BET και δύο βραβεία Soul Train Music Awards.

Δεν έχει απασχολήσει, όμως, μόνο για τις σέξι φωτογραφίες, την πετυχημένη καριέρα της και τα τραγούδια που καταδικάζουν το body shaming. Αρκετές φορές έχει βρεθεί στο επίκεντρο λόγω της προσωπικής της ζωής, όταν έγινε γνωστό το φλερτ που είχε με τον ηθοποιό, Chris Evans. Τον Απρίλιο του 2021, μέσα από το TikTok έκανε γνωστό ότι του έστειλε κατά λάθος ένα μεθυσμένο μήνυμα, λέγοντας ότι δεν ήταν και μια τόσο έξυπνη κίνηση. Εκείνος της απάντησε, λέγοντας ότι δεν θα έπρεπε να ντρέπεται για το μήνυμά της. Ακολούθησαν πολλά βίντεο που έκαναν teasing την σχέση τους, ωστόσο μάλλον έμειναν μόνο σε αυτά.

Η τραγουδίστρια του «Truth Hurts» μάλλον είναι ελεύθερη τα τελευταία χρόνια. Στης 14 Φεβρουαρίου 2022 (την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου), εθεάθη να κρατιέται χέρι χέρι με έναν άγνωστο άντρα έξω από το εστιατόριο του Craig στο Δυτικό Χόλιγουντ, σύμφωνα με το PopSugar. Το ζευγάρι φαινόταν να έχει βγει ένα ρομαντικό ραντεβού. Πάλι δεν αποκαλύφθηκε ποιος ήταν ο άγνωστος Χ. Πάντως η ίδια αποκαλύπτει ότι δεν χρειάζεται κάποιον δίπλα της για να είναι ευτυχισμένη, αυτοαποκαλείται «μοναχικό πνεύμα» και γιορτάζει την ελευθερία της. Ζει τη ζωή της με τους δικούς της όρους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lizzo (@lizzobeeating)

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Miu Miu: Η φούστα που πυροδότησε το «fat, skinny και age shaming» και επανέφερε τα στερεότυπα

Olena Zelenska: Ποια είναι η Πρώτη Κυρία της Ουκρανίας;

Emma Mackey: Το κορίτσι του Sex Education έγινε από πανκιό, femme fatale μέσα σε 2 χρόνια