Πριν εμπλακεί σε έναν πόλεμο διαδοχής ως Rhaenyra Targaryen στο House of the Dragon του HBO, ήταν απλώς η Milly Alcock, μια επίδοξη ηθοποιός που παράτησε το σχολείο για να κυνηγήσει τα όνειρά της. Παρά το γεγονός ότι έχει μερικούς τίτλους στο όνομά της, η ερμηνεία της Alcock στο prequel του Game of Thrones είναι βέβαιο ότι θα την καθιερώσει ως μια ανερχόμενη σταρ.

Η Milly Alcock γεννήθηκε στις 11 Απριλίου 2000 και μεγάλωσε στο Σίδνεϊ, της Αυστραλίας. Το τηλεοπτικό της ντεμπούτο το έκανε σε ηλικία 14 ετων, στη σειρά Wonderland. Από τότε έπαιζε σε μικρούς ρόλους σε αυστραλέζικες, δραματικές σειρές. Ακολούθησε το Upright, το 2019, στον ρόλο της Meg, μια έφηβη που το έσκασε από το σπίτι της και άρχισε να κάνει οτοστόπ ταξιδεύοντας για περισσότερα από 3000χλμ στην Αυστραλία. Για χάρη αυτού του ρόλου άφησε και το Καλλιτεχνικό Λύκειο στο οποίο φοιτούσε στο Σίδνεϊ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amelia May Alcock (@millyalcock)

«Το σχολείο δεν ήταν ποτέ για μένα. Δεν ήμουν ποτέ κάποιος που ευδοκιμούσε στο σχολικό περιβάλλον», είπε στο The Sydney Morning Herald . «Υπάρχει ένας στιγματισμός για τους ανθρώπους που εγκαταλείπουν το σχολείο. Αλλά δεν μπορούσα να αρνηθώ τον ρόλο στο Upright για ένα κομμάτι χαρτί. Μου φαινόταν απλώς γελοίο και εξοργιστικό».

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι η σειρά σημείωσε επιτυχία, δεν ακολούθησαν προτάσεις για νέα projects. Προκειμένου να τα βγάλει πέρα, η Alcock βρέθηκε να εργάζεται στη λάντζα ενός εστιατορίου και να ζει στη σοφίτα της μητέρας της.

Milly Alcock: Δεν είχα δει ποτέ το Game of Thrones

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amelia May Alcock (@millyalcock)

Όπως παραδέχτηκε σε συνέντευξη της στη New York Post, πριν αναλάβει τον ρόλο της στο House of The Dragon, δεν είχε παρακολουθήσει ποτέ το GoT. Η ίδια προκειμένου να μπει στο πετσί του ρόλου, είδε οκτώ σεζόν σε δύο εβδομάδες. «Ήταν έντονο και γρήγορα έγινα θαυμάστρια και κατάλαβα γιατί το λάτρεψαν όλοι», είπε για την επιτυχημένη σειρά.

Η στιγμή που έμαθε ότι πήρε τελικά τον ρόλο, την βρήκε στο σπίτι ενός φίλου της. Απαγορευόταν να πει σε κάποιον το οτιδήποτε, επομένως πήγε στην αυλή, για να μιλήσει στο τηλέφωνο, και γυρνώντας ζήτησε από τον φίλο της ένα μπουκάλι κρασί και το ήπιε ολόκληρο. Ήταν τόσο μεγάλο το σοκ της που μόνο όταν άρχισαν τα γυρίσματα άρχισε και εκείνη να συνειδητοποιεί αυτό που της συμβαίνει.

Το House of the Dragon διαδραματίζεται 200 χρόνια πριν τα γεγονότα στο Game of Thrones. Η Alcock πρωταγωνιστεί ως η νεαρή Rhaenyra Targaryen, η πρόγονος της Daenerys Targaryen που υποδύθηκε η Emilia Clarke. Η σειρά εξιστορεί τον εμφύλιο πόλεμο των Targaryen και την αναταραχή που προέρχεται από το γεγονός ότι ο χαρακτήρας της Alcock μπορεί να γίνει διάδοχος του θρόνου, παρόλο που είναι γυναίκα.

Βέβαια, η Milly Alcock δεν θα βρίσκεται για πολύ στη σειρά, μιας και θα αντικατασταθεί από την Emma D’Arcy.

Με πληροφορίες από Decider

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Γιατί η Penelope Cruz είναι σπουδαιότερη ηθοποιός κι από την Meryl Streep

Ήθη κι Έθιμα: Ξετυλίγοντας τον Μίτο της ελληνικής γης με τον φωτογράφο Μιχάλη Παππά

Anne Heche: Ο πολυτάραχος βίος της – Ο θάνατος των 3 αδελφών της, ο κακοποιητικός πατέρας και η προκατειλημμένη μάνα