Το τρίτο της παιδί ανακοίνωσε πως περιμένει η Britney Spears, με μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram. Κάπως έτσι «σφραγίστηκε» η εξάχρονη σχέση της με τον Sam Asghari, ο οποίος στάθηκε στο πλευρό της σε όλες τις δύσκολες στιγμές που βίωσε εξαιτίας της κηδεμονίας του πατέρα της.

Με τον Sam Asghari γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ για το τραγούδι Slumber Party, το 2016. «Θέλω μόνο το καλύτερο για εκείνη και θα συνεχίζω να τη στηρίζω, δημιουργώντας το μέλλον που θέλει και της αξίζει», είχε δηλώσε στο People. «Είμαι ευγνώμων για όλη την αγάπη και την υποστήριξη που λαμβάνει από τους θαυμαστές της σε όλο τον κόσμο και ανυπομονώ για ένα κανονικό, εκπληκτικό μέλλον μαζί της».

Ποιος είναι ο Sam Asghari

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sam Asghari (@samasghari)

Γεννήθηκε στην Τεχεράνη του Ιράν και είναι ο μικρότερος από τα τέσσερα συνολικά παιδιά. Έφυγε για την Αμερική στα 12, αφού ο πατέρας του έχει ρίζες από το Λος Άντζελες. «Έπρεπε να αφήσω τους φίλους και την οικογένειά μου με τους οποίους ήμουν πολύ δεμένος και ήξερα ότι θα απομακρυνόμουν και δεν θα επέστρεφα ποτέ», ήταν τα λόγια του στο περιοδικό Men’s Health.

Ερωτηθείς σε ποια πτυχή της καθημερινής ζωής του δυσκολεύτηκε αρχικά να προσαρμοστεί αφότου άφησε τη μητέρα του και τις αδερφές του στην Τεχεράνη ως έφηβος, για να ταξιδέψει σε μια ξένη χώρα της οποίας τη γλώσσα δεν μιλούσε, για να ζήσει με έναν πατέρα που δεν είχε δει από την ηλικία των 4 ετών, ο Asghari απάντησε: «Για να είμαι ειλικρινής μαζί σας, δεν ήταν καθόλου δύσκολο για μένα. Ήταν εύκολο για μένα».

Ο Sam εντάχθηκε στην ομάδα ποδοσφαίρου του γυμνασίου του και αργότερα συμμετείχε σε ένα ποδοσφαιρικό πρόγραμμα στο Πανεπιστήμιο της Νεμπράσκα-Λίνκολν, αλλά κόπηκε πριν από την πρώτη του χρονιά. Ωστόσο, συνέχισε να παίζει για το Moorpark College του Λος Άντζελες.

Στα 21 περπάτησε στο πρώτο σόου στο Παλμ Σπρινγκς και στη συνέχεια ήρθαν οι συμμετοχές σε διαφημίσεις, όπως αυτή που προβλήθηκε στο Super Bowl για το Toyota Prius και ενός μικρού μέρους στο μουσικό βίντεο Work from Home των Fifth Harmony. Κάπου εκεί ήρθε και το βίντεο κλιπ της Spears. Όταν τη συνάντησε για πρώτη φορά, αμέσως του έκανε εντύπωση. Οι δυο τους αντάλλαξαν τηλέφωνα και πέντε μήνες αργότερα βγήκαν το πρώτο τους ραντεβού. Έκτοτε είναι μαζί.

Το ζευγάρι κάνει μαζί γυμναστική αφού ο Sam είναι personal trainer. «Το να γυμναζόμαστε μαζί είναι πάντα ωραίο και προσπαθούμε να το κάνουμε μερικές φορές», είπε. “Είναι εξαιρετικά υγιές, ψυχικά και σωματικά. Απομακρύνει το μυαλό σου από οτιδήποτε άλλο».

Ο ίδιος εκτός από το μόντελινγκ έχει ασχοληθεί και με την υποκριτική. Το ντεμπούτο το έκανε το 2019, όταν εμφανίστηκε στη σειρά «The Doctors» και στην ταινία «Can You Keep a Secret;»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Britney Spears (@britneyspears)

Ο Asghari διευθύνει επίσης το Asghari Fitness, το οποίο προσφέρει στα μέλη εξατομικευμένα προγράμματα προπόνησης και γευμάτων.

Μετά την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ των Hulu και New York Times Presents , Framing Britney Spears , ο Asghari δήλωσε ωμά την άποψή του για τον Jamie Spears, τον πατέρα της Britney που ηγείται εδώ και πολύ καιρό της αμφιλεγόμενης συντηρητικής θέσης της. «Τώρα είναι σημαντικό για τους ανθρώπους να καταλάβουν ότι τρέφω μηδενικό σεβασμό για κάποιον που προσπαθεί να ελέγξει τη σχέση μας και μας βάζει συνεχώς εμπόδια», έγραψε σε μια ανάρτηση που μοιράστηκε στο Instagram Stories του. «Κατά τη γνώμη μου, ο Jamie είναι ολότελα τρελός».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sam Asghari (@samasghari)

Πρόσθεσε ότι δεν θα δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για να σεβαστεί την ιδιωτικότητά τους ως ζευγάρι. «Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες γιατί πάντα σεβόμουν την ιδιωτικότητά μας, αλλά ταυτόχρονα δεν ήρθα σε αυτή τη χώρα για να μην μπορώ να εκφράσω τη γνώμη και την ελευθερία μου».

Η πρόταση γάμου στην Britney

Στις 12 Σεπτεμβρίου, η Spears γνωστοποίησε την είδηση μέσω μιας ανάρτησης έκπληξης στο Instagram, αφού ο Sam Ashgari γονάτισε τελικά για να της κάνει πρόταση γάμου. Η φωτογραφία αποτύπωνε το εκθαμβωτικό δαχτυλίδι της Forever Diamonds, τεσσάρων καρατίων.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Από το Sex Education στην επιτυχία του Bridgerton: Ποια είναι η Simone Ashley;

Charli D’amelio: Ποια είναι η βασίλισσα του TikTok που βγάζει περισσότερα και από τον CEO της Apple

 

Με πληροφορίες από Harpersbazaar