Η Alyson Le Borges είναι μια σαγηνευτικά όμορφη γυναίκα, κομψή, ταλαντούχα που κάθε φορά που την κοιτάς στο βλέμμα της συναντάς τον διάσημο παππού της, Alain Delon.

Ωστόσο, η διαφορά στο επίθετο προδίδει ότι το κορίτσι αυτό δεν μεγάλωσε εντός της γνωστής οικογένειας και η πραγματική ταυτότητα της Alyson αποκαλύφθηκε το 2008 όταν ο πατέρας της αποφάσισε να δημοσιεύσει την αυτοβιογραφία του η οποία όπως ήταν αναμενόμενο είχε μεγάλη επιτυχία στην Γαλλία.

Η μητέρα της Marie-Hélène Le Borges η οποία εργαζόταν ως χορεύτρια στο διάσημο καμπαρέ του Παρισιού Crazy Horse για αρκετό καιρό απέκρυπτε την ύπαρξη της μικρής Alyson από τον τότε περιστασιακό σύντροφο της.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η σχέση της με τον Anthony Delon να ξεκίνησε πολύ αργά ενώ το 2015 πήγαν τις πρώτες τους διακοπές μαζί στις Μπαχάμες. Εκεί, φωτογραφήθηκαν για το Paris Match με τον Άντονι να δηλώνει «Είπα ότι ήταν υποχρέωσή μου, σαν άντρας, να πάω διακοπές μαζί της. Οσο γερνάω, τόσο νιώθω ότι πρέπει να κάνω αυτό που πρέπει».

Η δύσκολη σχέση μεταξύ των δύο επιβεβαιώνεται και από την ίδια η οποία σε συνέντευξη της το 2013 είχε δηλώσει «Δεν έχω πατέρα, αλλά δεν με πειράζει, γιατί δεν γνώρισα ποτέ κάτι άλλο».

Η Alyson όμως εκτός από τα μάτια του παππού της φαίνεται ότι κληρονόμησε από εκείνον και το φως που τον συνόδευε. Σήμερα, σε ηλικία 35 ετών ζει στην Καλλιφόρνια όπου εργάζεται ως μοντέλο σπουδάζοντας παράλληλα και υποκριτική. Στην διάρκεια της καριέρας της έχει φωτογραφηθεί για μεγάλα περιοδικά όπως Grazia, Vanity Fair, Elle, Harper’s Bazaar και GQ.

Αναμένουμε να δούμε αν θα καταφέρει να πλησιάσει την επιτυχημένη πορεία του χαρισματικού παππού της ή αν θα αρκεστεί στο να είναι μια εξαιρετικά όμορφη γυναίκα με διάσημα γονίδια.

 

https://www.intronews.gr/alaska-kategrapse-tin-ypsiloteri-thermokrasia/tech/perivallon/