Ο Τζώρτζης Μονογυιός, έχασε τη ζωή του μετά από τροχαίο στη Βούλα, και προστέθηκε στη «μαύρη» λίστα εκείνων που άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτό της. Ανάμεσά τους και οι Παντελής Παντελίδης, Mad Clip. Τρία δημοφιλή πρόσωπα της ελληνικής showbiz με κοινό παρανομαστή τον τρόπο που κόπηκε το νήμα της ζωής τους. Οι θάνατοί τους σόκαραν το πανελλήνιο και τα τροχαία δυστυχήματα τους δεν έχουν ξεχαστεί.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ο Τζώρτζης Μονογυιός, πρώην παίκτης του ριάλιτι «The Wall» και επιχειρηματίας, έχασε τον έλεγχο της Ferrari. Το αυτοκίνητο προσέκρουσε στα δέντρα στη διαχωριστική νησίδα και πήρε φωτιά. Η σύζυγος του Μονογυιού βγήκε γρήγορα από το αμάξι μόνη της, έχοντας τις αισθήσεις της. Οι φίλοι του ζευγαριού που τους ακολουθούσαν με άλλο αμάξι έτρεξαν και ανέσυραν τον άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του.

Τα τροχαία στην παραλιακή

Mad Clip

Ο 34χρονος τράπερ Mad Clip στις 2 Σεπτεμβρίου 2021 σκοτώθηκε σε τροχαίο στη περιοχή της Βουλιαγμένη. Έχασε τον έλεγχο του ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας Porsche και προσέκρουσε σε μια κολώνα και σε ένα μεγάλο ευκάλυπτο, όπου ανακόπηκε η πορεία του. Η πρόσκρουση ήταν σφοδρή, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί εντός του οχήματος. Χρειάστηκαν περίπου δύο ώρες οι πυροσβέστες για να τον απεγκλωβίσουν. Η αγάπη του για την ταχύτητα και τα αμάξια ήταν αυτή που τον «πρόδωσε».

Παντελής Παντελίδης

Ο λαϊκός τραγουδιστής, που βρισκόταν στο απόγειο της καριέρας του, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016, στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο Ελληνικό. Το μαύρο τζιπ ξέφυγε της πορείας του, έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα ο Παντελής Παντελίδης να ανασυρθεί νεκρός. Ακόμα, στο αυτοκίνητο μαζί του ήταν η Φρόσω Κυριάκου και η Μίνα Αρναούτη, οι οποίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Η είδηση του θανάτου του σόκαρε φίλους, οικογένεια και θαυμαστές, ενώ μέχρι σήμερα ο κόσμος αφήνει λουλούδια.