Ο χειμώνας δεν ήταν ποτέ το comfort zone μου, το κρύο, η βροχή και αυτή η συνεχόμενη υγρασία κάπως ξυπνούν τον εσωστρεφή εαυτό μου και με κάνουν να θέλω να μείνω σπίτι και αντί για stylish outfits να μένω τυλιγμένη με κουβέρτες, πίνοντας ζεστή σοκολάτα δίπλα στο τζάκι.

Ωστόσο, οφείλω να αναγνωρίσω ότι ο χειμώνας προσφέρεται πολύ περισσότερο για styling. Όσο να πεις το καλοκαίρι δε θες να έχεις πολλές επιλογές, θέλεις λίγα και ελαφριά ρούχα, αέρινα, κοντά και όσο το δυνατόν πιο δροσερά. Τον χειμώνα όμως μπορείς να παίξεις με το layering, να πειραματιστείς με υφές, να κάνεις ανατρεπτικούς συνδυασμούς σε patterns και χρώματα.

Το δέρμα που τόσο αγαπάμε επανέρχεται όπως και τα κασμιρένια και μάλλινα πουλόβερ που μας χαρίζουν μια τεράστια αγκαλιά. Τα παλτό είναι oversized, μακριά στα χρώματα του πάγου και τις γλυκιές αποχρώσεις της καραμέλας. Καμηλό, γκρι, χακί και φυσικά το μαύρο πρωταγωνιστούν ξανά δίνοντας ένταση στα τελικά μας looks.

Αυτή η εποχή του χρόνου αξίζει να έχει ενδιαφέρον styling που μας βγάζει από το σύνηθες και το τετριμμένο. Και μπορεί η ασφάλεια που μας προσφέρει το τζιν και το bomber jacket να είναι δελεαστική, όμως ας μην ξεχνάμε ότι η μόδα και ο τρόπος που επιλέγουμε να τη φορέσουμε είναι κάθε φορά ένα statement για το ποιοι είμαστε, τι θέλουμε, τι ονειρευόμαστε από τη ζωή μας. Είναι η δήλωση μας προς τον έξω κόσμο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο TheNotebook.gr / Φωτογραφία: GettyImages