Οι περισσότεροι την θυμόμαστε από το “The Wolf of Wall Street” ως συμπρωταγωνίστρια του Leonardo DiCaprio. Από τότε έχει συμμετάσχει σε πολλές ταινίες του Hollywood οι περισσότερες από τις οποίες έγιναν μεγάλες εμπορικές επιτυχίες. Το μαγικό που συμβαίνει με την Margot είναι ότι την αγαπούν και την θαυμάζουν τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες. Οι μεν γιατί είναι εκπληκτικά όμορφη και οι δε γιατί συμπεριφέρεται σαν να μην το γνωρίζει ή να μην την αφορά. Έχει καταφέρει, αν και εκ των πραγμάτων απρόσιτη, να δείχνει πιο προσιτή και ακομπλεξάριστη από όλες τις ηθοποιούς της γενιάς της κάτι που αποτυπώνεται και στις στυλιστικές τις επιλογές.

Συγκεκριμένα, προτιμά τα ατιμέλητα μαλλιά και συχνά την βλέπουμε με το φυσικό σπάσιμο των μαλλιών της ακόμα και στις επίσημες εμφανίσεις της. Τα παρακάτω είναι τα χτενίσματα που βλέπουμε πιο συχνά πάνω της.

Wet Look 

Το wet look είναι από τα hair look που επιλέγουν πολλές σταρ ειδικά στις επίσημες εμφανίσεις τους. Η Margot προτιμά να κάνει μια βαθιά χωρίστρα στο πλάι και να ολοκληρώνει το χτένισμα της με ένα εξειδικευμένο προϊόν που τα κρατάει σταθερά δίνοντας στα μαλλιά την αίσθηση ότι είναι βρεγμένα.

Αφέλειες 

Ως άλλη Μπριζίτ Μπαρντό εμφανίστηκε στην Vogue έχοντας αφέλειες που πλαισίωναν όμορφα το πρόσωπο της διατηρώντας παράλληλα το μήκος τους και το φυσικό τους σπάσιμο.

Καρέ 

Παρ΄ότι καθιερώθηκε με μακριά μαλλιά το μακρύ καρέ της ταίριαζε πολύ. Χωρίστρα στη μέση ή στο πλάι και beach waves ολοκλήρωναν το look της.

Updo hair

Κομψό αλλά ανέμελο, ανεπιτήδευτα όμορφο όπως και η ίδια τα updo hair είναι επίσης χαρακτηριστικό της.

Half bun

Μπορεί να γίνει πολύ γρήγορα και αρκεί ένα μικρό λαστιχάκι ή μία φουρκέτα. Συνήθως κάνει χωρίστρα στην μέση και αφήνει τουφάκια δεξιά και αριστερά κάτι που κάτι το πρόσωπο να δείχνει πιο γλυκό.

Όσο για το χρώμα των μαλλιών της έχει κρατήσει το φυσικό της το οποίο φωτίζει με ξανθιές ανταύγειες αφήνοντας ανέπαφη την ρίζα.

https://www.intronews.gr/i-rosie-huntington-whiteley-kykloforei-gia-proti-fora-tin-diki-tis-seira-makigiaz