Με την πάροδο του χρόνου, το δέρμα χάνει την σφριγηλότητα του με αποτέλεσμα κάποια σημεία να χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα, καθώς είναι πιο ευάλωτα στις αλλαγές. Συγκεκριμένα, τα χέρια, το στήθος, η κοιλιά και οι γλουτοί παρουσιάζουν μεγαλύτερη χαλάρωση σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα.

Το δέρμα, αποτελεί το μεγαλύτερο όργανο του σώματος και αυτό είναι αρκετό για να κατανοήσουμε τη μεγάλη ανάγκη για σωστή ενυδάτωση που θα το βοηθήσει να ανταπεξέλθει στις προκλήσεις του εξωτερικού περιβάλλοντος και τις αλλαγές που φέρνει η πάροδος του χρόνου.

Ιδιαίτερα σημαντική είναι η πρόληψη και η περιποίηση σε περιόδους εγκυμοσύνης, θηλασμού αλλά και κατά την εμμηνόπαυση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Caudalie (@caudalie)

Η Caudalie δημιούργησε μία σειρά σύσφιξης, την Vinosculpt η οποία υπόσχεται ορατά αποτελέσματα από τις πρώτες κιόλας χρήσεις της. Εμπνευσμένη από την αποτελεσματικότητα και την υφή των προϊόντων spa, βοηθά την αναπλήρωση των λιπιδίων και δρα κατά του κνησμού.

σώμα

Η σύνθεση της σειράς είναι vegan με 98% συστατικά φυσικής προέλευσης. Πλούσια σε αμυγδαλέλαιο, έλαιο χουρμαδιάς της ερήμου, έλαιο από κουκούτσια σταφυλιού και βιολογικό βούτυρο καριτέ που είναι γνωστό για την ενυδατικές του ιδιότητες. Μια πλούσια και μεταξένια υφή σε μια καθαρή σύνθεση. Χωρίς ορυκτά έλαια, PEG, σιλικόνες και με άρωμα αμυγδάλου φυσικής προέλευσης είναι ιδανική ακόμα και για άτομα με πολύ ευαίσθητες επιδερμίδες.

σώμα

Ολοκληρώστε την εμπειρία Caudalie με το Draining Organic Herbal Tea, το οποίο είναι ιδανικό για αποτοξίνωση και δρα συμπληρωματικά στην καθημερινή κρεμική περιποίηση ενισχύοντας το αποτέλεσμα. Ένα απολαυστικό μίγμα 5 βιολογικών φυτών για ευεξία και αποβολή των τοξινών.

Διαβάστε ακόμα στο intronews.gr

Στέλιος Αγγελίδης: Ο δερματολόγος των διασήμων μας αποκαλύπτει την αλήθεια για την κυτταρίτιδα

https://www.intronews.gr/styl/to-lathos-pou-kaneis-me-tin-enydatiki-sou-kai-katastrefeis-to-derma-sou/

Eye patches: Τα beauty επιθέματα που θα αναζωογονήσουν την περιοχή των ματιών