Κάθε σεζόν, φέρνει στο προσκύνιο φρέσκα trends στα ρούχα και στα αξεσουάρ, θέλοντας συνεχώς να ανανεώνουμε την γκαρνταρόμπα μας, με τον πιο όμορφο και stylisth τρόπο. Παρόλα αυτά, υπάρχουν κάποια all time classic items που δε φεύγουν σχεδόν ποτέ από τη μόδα και αποτελούν statement κομμάτια, τα οποία είτε σε 6 μήνες, είτε σε 1 χρόνο, είτε ακόμη και σε 5 χρόνια θα συνεχίσουν να επικρατούν στα top trends! 

Αν λοιπόν αγαπάς τη μόδα τότε πρέπει να δεις τι θα φορεθεί ώστε να ξέρεις σε ποια κομμάτια αξίζει να επενδύσεις!

Οι fashion insiders αυτό που γνωρίζουν καλά είναι πώς να ξεχωρίζουν και να απομονώνουν must- have κομμάτια και να επαναδημιουργούν σύνολα, τα οποία μάλιστα συχνά μοιάζουν πιο προσιτά στο styling απ’ αυτά στην πασαρέλα που βλέπουμε στους μεγάλους οίκους. Μέσα από τις street style εμφανίσεις, βλέπουμε outfits, με κομμάτια που επικρατούν τώρα στα trends αλλά και items τα οποία παραμένουν διαχρονικά όλα αυτά τα χρόνια.

Η επιστροφή των 80s είναι γεγονός! Τα ρούχα και τα αξεσουάρ αυτά, αναλόγως με τον τρόπο με τον οποίο θα τα συνδυάσεις μπορούν να σε συντροφεύσουν από το πρωί έως το βράδυ σε οποιαδήποτε περίσταση, αναδεικνύοντας τον καλύτερό σου εαυτό. Πάμε να δούμε ποια είναι αυτά..

Διαβάστε τη συνέχεια στο TheNotebook.gr