Η αρχή έγινε όταν το 2010 η διάσημη ηθοποιός είχε κυκλοφορήσει το άρωμα LolaVie με την ίδια να δηλώνει: «Μου έχουν ζητήσει να κάνω πράγματα αλλά ποτέ δεν το ένιωθα φυσικό. Όταν όμως ο Leon (πρόεδρος της Falic Fashion Group) με προσέγγισε για να ασχοληθώ με τη διαδικασία από την αρχή μέχρι την ολοκλήρωση, σκέφτηκα ότι θα ήταν μια δημιουργική έκφραση. Είναι μια επέκταση του εαυτού μου συγκριτικά με το να έβαζα απλά το όνομά μου σε κάτι».

Με την παραπάνω δήλωση της τότε, είχε κάνει γνωστό ότι την ενδιαφέρει ο κόσμος των καλλυντικών και κάπως έτσι σχεδόν 11 χρόνια μετά ανακοινώνει την δημιουργία του δικού της brand με την επωνυμία «LolaVie». Μετά την συνεργασία της με μεγάλα brand του εξωτερικού όπως Vital Proteins,  Aveeno και Living Proof αποφάσισε να δημιουργήσει κάτι δικό της που να την εκφράζει και να την αντιπροσωπεύει.

Η επίσημη κυκλοφορία του έχει προγραμματιστεί για τις 8  Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, δημοσιεύματα αναφέρουν ότι το νέο brand θα περιλαμβάνει προϊόντα περιποίησης για το πρόσωπο και το σώμα όπως body lotions, σαπούνια, αποσμητικά και hair products.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LolaVie (@lolavie)

“Naturally You” λοιπόν το νέο της μότο της Jennifer  Aniston και εμείς περιμένουμε με αγωνία την κυκλοφορία της νέας της σειράς!

https://www.intronews.gr/4292-2