Η Paris Saint Germain σε συνεργασία με τον οίκο μόδας Dior λανσάρει νέα κομμάτια σχεδιασμένα από τον Kim Jones για να φορεθούν από τους παίκτες. Η συνεργασία θα διαρκέσει τουλάχιστον για τις επόμενες δύο σεζόν, με τον Dior να δημιουργεί τόσο casual όσο και επίσημες εμφανίσεις σε μαύρα και μπλε αποχρώσεις.

Το ξεχωριστό χαρακτηριστικό του casual look είναι ένα σακάκι harrington, το οποίο συνδυάζεται με ένα πλεκτό πουλόβερ και πουκάμισο πόλο, όλα με ένα κεντημένο σήμα της Paris Saint-Germain και τα αρχικά «CD Icon». Αυτή η εμφάνιση ολοκληρώνεται στη συνέχεια με τα Derbies του Dior’s Explorer σε μαύρο δέρμα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dior Official (@dior)

Για την επίσημη εμφάνιση o Kim Jones έχει σχεδιάσει ένα κασμιρένιο παλτό, σακάκι, πουκάμισο και παντελόνι για να φορεθεί με τα Captoe. Επιπλέον, οι παίκτες θα φορούν αξεσουάρ, συμπεριλαμβανομένου της δερμάτινης Dior’s Saddle Bag σε μαύρο χρώμα, γραβάτα ζακάρ με επωνυμία της Paris Saint Germain, κασμίρ κασκόλ και ζώνη.

H ομάδα ανακοίνωσε μέσα από ένα βίντεο την συνεργασία με τον οίκο. Μέσα σε αυτό βλέπουμε τους Neymar Jr., Marco Verratti, Leandro Paredes, Abdou Diallo, Sergio Ramos και τον Gianluigi Donnarumma, σαν τα βασικά πρόσωπα.

Η Paris δεν είναι η μόνη που συνδυάζει τον κόσμο της μόδας και του ποδοσφαίρου με την γκαρνταρόμπα των παικτών της. Ο Τομ Μπράουν είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τη Μπαρτσελόνα, ενώ η Γιουβέντους συνεργάστηκε με τη Loro Piana για τη φετινή σεζόν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dior Official (@dior)