Η κόρη του Kobe Bryant, Natalia, βρέθηκε στο εξώφυλλο της Teen Vogue, για το τεύχος Σεπτεμβρίου και καταπώς φαίνεται, μάλλον θα μας απασχολεί συχνά από ‘δω και στο εξής. Η 18 ετών φοιτήτρια κινηματογράφου στο USC, πόζαρε φορώντας Alejandra Alonso και το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά εντυπωσιακό.

Τουλάχιστον, στην πρώτη της σημαντική φωτογράφιση, η Natalia ανταποκρίθηκε όπως έπρεπε, έχοντας φυσικά στο βιογραφικό ξανά εμπειρία μπροστά στον φακό. Μέσα στη χρονιά, άλλωστε, είχε φωτογραφηθεί με τη μητέρα της Vanessa, για λογαριασμό καμπάνιας του Bulgari, με αφορμή την γιορτή της μητέρας.

Έχοντας πια συμβόλαιο από τον περασμένο Φεβρουάριο με το πρακτορείο μοντέλων IMG, η κόρη του Kobe φαίνεται πως είναι έτοιμη να ανοίξει τα φτερά της στο μόντελινγκ.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο teen Vogue, αποκάλυψε μάλιστα πως από παλιά ήταν το όνειρό της να γίνει μοντέλο. Σε μια βόλτα με τη μητέρά της, τής εκμυστηρεύτηκε την επιθυμία της λέγοντας πως «θέλω να το κάνω αυτό». Η Vanessa την προειδοποίησε για τα προβλήματα του χώρου και τη συμβούλευσε να τον γνωρίσει σιγά σιγά.

«Για τη μαμά μου, ήταν πολύ σημαντικό να τελειώσω το σχολείο και να μορφωθώ. Και το να πάω στο πανεπιστήμιο, επίσης», εξήγησε, ενώ τόνισε πως οι γονείς της προσπάθησαν να τη μεγαλώσουν όσο πιο φυσιολογικά γινόταν. «Ευτυχώς το έκαναν αυτό. Δεν είναι πως με έβλεπαν και έλεγαν “Α, είναι η Natalia Bryant, η κόρη του Kobe Bryant”. Πολλές φορές με αντιμετώπιζαν απλώς ως Nani».