H Ella Emhoff, κόρη της αντιπροέδρου των ΗΠΑ, Kamala Harris, και ο σύντροφός της, editor στο GQ, Sam Hine βρέθηκαν στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Φωτογραφήθηκαν από την επίδειξη του Thom Browne το Σάββατο, φορώντας τις δημιουργίες του σχεδιαστή ανδρικών ενδυμάτων, και έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Η 22χρονη φορούσε μία ριγέ μπλε και γκρι, μακριά φούστα και σακάκι στις ίδιες αποχρώσεις, επάνω από ένα λευκό πουκάμισο και μπλε σκούρα γραβάτα, κρατώντας παράλληλα μια τσάντα σε σχήμα λαγού, που πωλείται 2.890 δολάρια. Ο σύντροφός της επέλεξε ένα γκρι σακάκι με λευκό πουκάμισο και πλισέ γκρι φούστα.

Ποια είναι η Emhoff

Το ειδύλλιο του μοντέλου και του συντάκτη αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά τον Μάρτιο, όταν το Page Six απέκτησε αποκλειστικές φωτογραφίες τους, όπου ήταν πιασμένοι χέρι χέρι, ενώ βρισκόταν στο West Village. Η Emhoff επιβεβαίωσε αργότερα τη σχέση της σε συνέντευξή της στο Vanity Fair τον Αύγουστο.

Η θετή κόρη της Kamala Harris υπέγραψε συμβόλαιο με την IMG τον Φεβρουάριο – λίγες μόνο εβδομάδες αφότου τράβηξε τα βλέμματα όλων με ένα λαμπερό παλτό Miu Miu στην ορκωμοσία του προέδρου Biden και της μητέρας της Harris στις 20 Ιανουαρίου.