Διανύουμε την εποχή που το «δεν ξέρω τι να φορέσω» είναι κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Τώρα που θα ξεκινήσουν, ξανά, τα κρύα και η ανάγκη του φούτερ ή της ζακέτας θα είναι αναγκαία, έχουμε βάλει σκοπό τα outfits που θα επιλέγουμε να μην είναι διόλου «βαρετά». Προφανώς, το τζιν με το φούτερ είναι ένας λατρεμένος συνδυασμός, συνοδευόμενος από τα αγαπημένα μας sneaker, ωστόσο γιατί να μην απογειωθεί με τα κατάλληλα αξεσουάρ; Δεν χρειάζονται πολλά, η φαντασία αρκεί.

https://www.intronews.gr/5568-2-i-louis-vuitton-sti-milo-me-fonto-ta-katagalana-nera-tou-nisiou

Αυτή τη φαντασία χρησιμοποιεί και Victoria Beckham, η οποία προφανώς γνωρίζει πολύ καλά πώς να κάνει φοβερά φθινοπωρινά combos. Την ιδέα μας την έδωσε στο Instagram της, όπου η σχεδιάστρια πήγε το basic outfit σε άλλο επίπεδο. Στη φωτογραφία που ανήρτησε, η ίδια φοράει ένα ψηλόμεσο τζιν και από πάνω ένα relaxed γκρι φούτερ. Ως εδώ, καλά.

Προκειμένου να του δώσει έναν άλλο αέρα, ολοκλήρωσε το outfit με μία δερμάτινη ζώνη και ψηλοτάκουνα κόκκινα παπούτσια. Επί της ουσίας, αυτό που μας αποδεικνύει η Victoria είναι πως τα αξεσουάρ έχουν τη δύναμη να μεταμορφώνουν προς το καλύτερο την εμφάνιση και να την κάνουν πιο εκθαμβωτική. Στο επόμενο κρύο, λοιπόν, δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις κάτι αντίστοιχο.