Η πολυβραβευμένη fashion designer Isabel Marant κυκλοφόρησε τη νέα της κολεξιόν για το φθινόπωρο και το χειμώνα και έχεις να διαλέξεις μέσα από μια ευρεία γκάμα σχεδιασμού και χρωμάτων.

ΣΥΛΛΟΓΗ «THE NEW»

Σχεδιασμένα για την σύγχρονη, κομψή γυναίκα που έχει προσωπική άποψη για το στιλ και τις τάσεις, αυτά τα γυαλιά ηλίου και οράσεως αποτελούν από μόνα τους μια τολμηρή δήλωση μόδας με μια ανάλαφρη διάθεση.

Μια σειρά από διαχρονικές φόρμες, εξαιρετικής κατασκευής από λεπτό ασετάτ και τονισμένες από χαρακτηριστικές λεπτομέρειες: το εμβληματικό Ασημί Φύλλο της μάρκας, ως μεταλλικό στοιχείο στο μπροστινό μέρος, ο εξόχως σμιλευμένος μεταλλικός πυρήνας που φαίνεται μέσα από το διπλής στρώσης ασετάτ των βραχιόνων, το λογότυπο ISABEL MARANT στο εξωτερικό του αριστερού βραχίονα και το ακροβραχιόνο σε εμβληματικό σχήμα φύλλου.

Η χρωματική γκάμα περιλαμβάνει κλασσικούς τόνους του μαύρου και της ταρταρούγας, καθώς και διακριτικές παστέλ αποχρώσεις αλλά και ζωηρούς συνδυασμούς, για ακόμη περισσότερο στιλ.

ΣΥΛΛΟΓΗ «IN LOVE»

Με τις αφαιρετικές και ελαφριές της φόρμες, που αναδεικνύεται μέσα από ζωηρά χρώματα, η συλλογή «IN LOVE» εκφράζει τη φιλοσοφία της μάρκας. Αυτές οι λεπτές φόρμες, με το διακριτικό λογότυπο ISABEL MARANT στο εξωτερικό του αριστερού βραχίονα και το εμβληματικό μεταλλικό στοιχείο Ασημένιο Φύλο στο μπροστινό αλλά και τα ακροβραχιόνια στο ίδιο εμβληματικό σχήμα, αποτελούν μία έκρηξη χρώματος: η φυσική προτίμηση της μάρκας για τολμηρές αντιθέσεις μετουσιώνεται εδώ σε ζωντανές αποχρώσεις, όπως φούξια με ροζ-μπλε φακούς αλλά και υπέροχες μονοχρωμίες σε μαύρο, λευκό και πράσινο.

ΣΥΛΛΟΓΗ «LUCK»

Φινετσάτα με άποψη, αυτά τα γυαλιά ηλίου και οράσεως από μέταλλο και ασετάτ αποπνέουν την γνήσια, διακριτική θηλυκότητα της μάρκας, με σύγχρονες πινελιές που υπογραμμίζονται από απροσδόκητες αποχρώσεις. Δημιουργώντας μια τέλεια ισορροπία διαφορετικών υλικών, αυτές οι θηλυκές φόρμες καθηλώνουν με τις γαλακτερές αποχρώσεις των ασετάτ πλαισίων, που διακοσμούνται με το εμβληματικό μεταλλικό στοιχείο Ασημένιο Φύλλο στο μπροστινό μέρος αλλά και στα επιρρίνια. Οι λεπτοί μεταλλικοί βραχίονες φέρουν το λογότυπο ISABEL MARANT στο εξωτερικό του αριστερού βραχίονα και ακροβραχιόνια στο εμβληματικό σχήμα φύλλου, ως διακριτικές λεπτομέρειες υπογραφής.

ΣΥΛΛΟΓΗ «METAL STUDS»

Μια σειρά γυαλιών ηλίου και οράσεως με ιδιαίτερη έμφαση στην ελαφρότητα και την άνεση, που συνδυάζεται με μινιμαλιστικό σχεδιασμό και χρωματική παλέτα σε γήινους τόνους. Αυτές οι λεπτές μεταλλικές φόρμες διαγράφονται από ένα πλαίσιο διακοσμημένο με τρουκ, αποπνέοντας μια ροκ και ελεύθερη διάθεση.

Οι χαρακτηριστικές λεπτομέρειες περιλαμβάνουν το μεταλλικό στοιχείο σε σχήμα φύλλου στο μπροστινό των γυαλιών ηλίου, καθώς και τα προσαρμοζόμενα επιρρίνια σε σχήμα φύλλου αλλά και τα ακροβραχιόνια στο ίδιο εμβληματικό σχήμα.

ΣΥΛΛΟΓΗ «DOUBLE LENS»

Αυτά τα νέα γυαλιά ηλίου γοητεύουν με τον σχεδιασμό τους, που αναδεικνύει ρετρό και σύγχρονες τάσεις μέσα από το χρωματικό παιχνίδισμα πλαισίου και φακών, ως τολμηρή δήλωση μόδας με κομψή αφετηρία. Τα μοντέλα αυτά τονίζονται από χαρακτηριστικές λεπτομέρειες, όπως το εμβληματικό μεταλλικό στοιχείο Ασημένιο Φύλλο στο μπροστινό τους, τα επιρρίνια σε σχήμα φύλλου, το λογότυπο ISABEL MARANT στο εξωτερικό του αριστερού βραχίονα και το ακροβραχιόνο σε εμβληματικό σχήμα φύλλου.