Αν κάτι μας αρέσουν στα πρώτα κρύα του φθινοπώρου, είναι που επιτέλους βγάζουμε από την ντουλάπα μας τα αγαπημένα μας jacket και δη, τα shacket. Πέρυσι, έκαναν δυναμική εμφάνιση, αλλά εξαιτίας της καραντίνας δεν προλάβαμε να τα χορτάσουμε όπως θα θέλαμε. Φέτος, όμως, αποτελεί το it πανωφόρι για τις απογευματινές και βραδινές φθινοπωρινές βόλτες.

https://www.intronews.gr/5635-2-otan-to-basic-outfit-apogeionetai-me-ta-katallila-axesouar

Η ονομασία του προκύπτει από την λέξη shirt και jacket, μιας και είναι κάτι ανάμεσα σε πουκάμισο και jacket. Στην αγορά τα βρίσκουμε σε διάφορα μήκη, αφού μπορεί κανείς να βρει και ένα κοντό, αλλά και πιο μακρύ. Εκτός από αυτήτ η λεπτομέρεια, τα shacket έχουν διάφορες ποικιλίες σε αποχρώσεις, πράγμα που σε κάνει να τα θέλεις όλα.

Όσο πιο δροσερός πλέον γίνεται ο καιρός, τόσο απαραίτητο είναι το shacket, το οποίο μπορεί να συνδυαστεί με κάθε διαφορετικό τρόπο. Μπορεί να φορεθεί με maxi φορέματα, με σορτσάκι και μποτάκια από κάτω, με τζιν παντελόνι και από πάνω ένα μπλουζάκι πιο στενό. Γενικά είναι ένα πανωφόρι που μπορεί να δημιουργήσει και πιο casual outfit, καθώς και πιο κομψό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ariana Lauren (@arianalauren)