Tο Rose, ένα αυθεντικό και διαχρονικό σύμβολο που ανασύρθηκε από τα αρχεία της Replay, αναβιώνει σήμερα σε μια νέα και super-θηλυκή capsule συλλογή.

Το μοτίβο της συλλογής, Rose Label “ανθίζει” σε κάθε ρούχο χάρη στις εκλεπτυσμένες του λεπτομέρειες: σατέν μπαλώματα στολίζονται με το κομψά κεντημένο τριαντάφυλλο. Μια ρομαντική και εκλεπτυσμένη λεπτομέρεια που, μαζί με τα χρωματιστά κουμπιά από σμάλτο και τα bandana prints, προσθέτει ραφινάτες νότες στη συλλογή, εκφράζοντας γνήσια θηλυκότητα. Η capsule συλλογή προσφέρει ολοκληρωμένα και απροσδόκητα θηλυκά total looks: το denim διατίθεται σε ποικίλες γραμμές, από boyfit μέχρι και straight fit, με vintage look και δύο medium washes σε βαθύ indigo αυθεντικό ύφασμα, με ελαφριά επεξεργασία και διακριτικά rips.

Η διαρκώς ανανεωμένη στάμπα Rose Label τοποθετείται εμβληματικά στο πίσω μέρος, πάνω στην δερμάτινη ετικέτα, στις τσέπες και τις πλευρικές λεπτομέρειες για μια τολμηρή έκφραση θηλυκότητας. Μπλούζες, τοπ και πανωφόρια ολοκληρώνουν τη συλλογή. Το σούπερ μοντέλο Irina Shayk, που αντιπροσωπεύει την ουσία της θηλυκότητας στη συλλογή, εργάζεται για μία ακόμη φορά στο πλευρό της Replay, για να αναδείξει το σύμπαν της Rose Label.

Ο αισθησιασμός και η θηλυκότητα της Irina στην καμπάνια Replay Rose Label, αποτυπώθηκαν από τον παγκοσμίου φήμης Ιταλό φωτογράφο Giampaolo Sgura. Στις φωτογραφίσεις συμμετείχαν η διεθνούς φήμης στιλίστρια Sissy Vian, πρώην συντάκτρια μόδας της Vogue Japan, η Fulvia Farolfi για το φυσικά θηλυκό μακιγιάζ και ο Franco Gobbi στην επιμέλεια των μαλλιών: μια μοναδική glam team που τονίζει τη φρεσκάδα της συλλογής και τη γοητεία της Irina, η οποία είναι «ένα τριαντάφυλλο ανάμεσα στα τριαντάφυλλα» , σε ένα set αγνής ομορφιάς.

Το preview της συλλογής θα γίνει από τα τέλη Σεπτεμβρίου, μέσω αποκλειστικής συνεργασίας με την γερμανική εταιρεία Breuninger και θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Replay και διαδικτυακά στο www.replayjeans.com