Ακόμα και για τις διάσημες του Χόλιγουντ, κάποια πράγματα μπορεί να πάνε εξαιρετικά λάθος. Η Angelina Jolie είναι από τις γυναίκες που ξέρουν πολύ καλά πώς να τραβήξουν τα βλέμματα, πόσω μάλλον όταν πρόκειται για κόκκινο χαλί, ωστόσο αυτή τη φορά ο κομμωτής της, δεν βρισκόταν μάλλον σε καλή διάθεση. Τις τελευταίες ώρες, η ηθοποιός λογοκρίνεται στο Twitter για την εμφάνισή της στο 16ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ρώμης, με αφορμή την προώθηση της νέας της ταινίας Eternals.

Η Jolie ήταν πραγματικά εντυπωσιακή, όσον αφορά το φόρεμα που επέλεξε, φορώντας ένα column dress από τον οίκο Versace σε metallic silver απόχρωση. Και το μακιγιάζ, επίσης, ήταν εξαιρετικό, αλλά όλα αυτά τα επισκίασαν τα μαλλιά της και συγκεκριμένα τα extensions. Ο κόσμος παρατήρησε πως δεν ήταν καλά τοποθετημένα. Για την ακρίβεια, καθόλου καλά.

Στις φωτογραφίες που η ηθοποιός γυρίζει τη πλάτη, φαίνονται τα ασύμμετρα μαλλιά της. «Κάποιος πρέπει να απολυθεί μετά από αυτό», ενώ κάποια άλλη χρήστης είπε πως «Δεν είμαι κομμώτρια αλλά όποιος έφτιαξε τα μαλλιά της Angelina τα έκανε λάθος ή ήταν μεθυσμένος». Είναι γεγονός πως είναι ξεκάθαρο που σταματάνε τα δικά της μαλλιά και που ξεκινούν τα extensions.

Μη σου τύχει να είσαι κομμωτής και να έχεις κάνει τέτοιο λάθος στην Angelina Jolie.

https://twitter.com/jxeker/status/1452391648235859969?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1452391648235859969%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.ladylike.gr%2Fbeauty%2Fangelina-jolie-to-twitter-apoliei-ton-kommoti-tis-kai-me-to-dikio-tou%2F