Τη θερμοκρασία στα ύψη ανέβασε η Rihanna στο Instagram, με αφορμή την προώθηση των σέξι εσωρούχων της με το brand, Savage X Fenty. Η τραγουδίστρια και επιχειρηματίας, που βλέπει τα έσοδά της να αυξάνονται, κυκλοφόρησε τη νέα της κολεξιόν, χωρίς να αφήνει και πολλά στη φαντασία. Δεν είναι κάτι που μας κάνει εντύπωση, βέβαια, αφού η Rihanna ξέρει πολύ καλά πως να προκαλεί.

Η 33χρονη με τα νέα μωβ εσώρουχα και ψηλές γόβες, έδωσε μια μικρή γεύση στους θαυμαστές της. Πόζαρε στο μαύρο φόντο και δίπλα σε πολυέλαιους, προκαλώντας σωρεία σχολίων κάτω από τους ακόλουθους της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri)

Σημειώνεται πως η τραγουδίστρια από τα Μπαρμπέιντος, είναι και επίσημα δισεκατομμυριούχος, με την περιουσία της να ανέρχεται στα 1,7 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το Forbes. Αυτό την κάνει αυτόματα την πλουσιότερη γυναίκα μουσικό στον κόσμο.

Όσον αφορά την καριέρα της στο τραγούδι, η Rihanna έχει πατήσει ένα pause από τον Ιανουάριο του 2016, όπου κυκλοφόρησε τον τελευταίο της δίσκο Anti. Έκτοτε, έχει δώσει βαρύτητα στις επιχερηματικές της δραστηριότητες που είναι κι εκείνες που της αποφέρουν και κάποια εκατομμύρια δολάρια. Ωστόσο, την περασμένη χρονιά, η ίδια είχε δηλώσει πως ετοιμάζει την μουσική της επιστροφή. Για να δούμε.