Το παιδί των Χριστουγέννων ή αλλιώς Macaulay Culkin θα βρίσκεται σε λίγες εβδομάδες στο προσκήνιο, όπως συμβαίνει παραδοσιακά κάθε τέτοια γιορτινή περίοδο.Το Home Alone είναι σήμα κατατεθέν των Χριστουγέννων και, μάλλον, δεν πρόκειται να τη βαρεθούμε ποτέ. Ωστόσο, ο ηθοποιός που αγαπήσαμε για την υπέροχη ερμηνεία του, μας την έσκασε και εμφανίστηκε νωρίτερα, αυτή τη φορά, ως μοντέλο.

Ο ηθοποιός περπάτησε στο show του Gucci, φορώντας χαβανέζικο πουκάμισο και floral bomber jacket. Το look ολοκληρώθηκε με γυαλιά βγαλμένα από ταινία των ‘70s και clogs. Στην πασαρέλα του Walk of Fame στο Gucci Love Parade περπάτησε και ο Jared Leto, παρουσία εντωμεταξύ των Gwyneth Paltrow, Salma Hayek, Miley Cyrus, Serena Williams και πολλοί άλλοι να βρίσκονται στην πρώτη σειρά.

https://www.youtube.com/watch?v=j6Zeq-_bp9c

Ο διευθυντής δημιουργικού του οίκου Gucci, Alessandro Michele, διοργάνωσε την επίδειξη για τη συλλογή του για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022 κατά την οποία τα μοντέλα εμφανίζονταν από το TCL Chinese Theatre και βάδιζαν στα πεζοδρόμια κατά μήκος της λεωφόρου του Χόλιγουντ. Για να καταλάβετε, χρειάστηκε να κλείσουν μερικά τετράγωνα σε αυτή τη πολυσύχναστη λεωφόρο και προφανώς το αποτέλεσμα κέρδισε τις εντυπώσεις.

Ο Ιταλός σχεδιαστής έδωσε ζωή στην αγάπη του για τις παλιές κινηματογραφικές εμφανίσεις με καουμπόικα καπέλα, τουαλέτες, παλτό από ψεύτικη γούνα, διαμαντένιες τιάρες, crop tops, φαρδιά παντελόνια και ογκώδη φορέματα. «Νομίζω ότι με τη μόδα, έχεις καθήκον να δώσεις φωνή», είπε ο Michele και πρόσθεσε: «Βλέπω την ομορφιά παντού. Είναι κάτι που είναι βιολογικό και φυσικό».

Έμπνευση η μητέρα του

Στην περιγραφή της επίδειξης ο Michele εξήγησε πως πηγή έμπνευσης αποτέλεσε η μητέρα του, η οποία είχε εργαστεί ως βοηθός σε εταιρεία παραγωγής ταινιών και του έλεγε ιστορίες για το Χόλιγουντ όταν ήταν παιδί. «Υπήρχε η αλαβάστρινη ωχρότητα της Μέριλιν Μονρόε… Υπήρχαν τα μαύρα σατέν γάντια της Ρίτα Χέιγουορθ και τα βελούδινα μαλλιά της Βερόνικα Λέικ, καθώς και η μαγευτική γοητεία του Ροκ και η ιλιγγιώδη μεταμορφωτική δύναμη της Κιμ Νόβακ. Όλα έμοιαζαν σαν παραμύθι» ανέφερε.