Πιστεύατε ότι οι Havaianas είναι μόνο για το καλοκαίρι; Και όμως κάνετε λάθος. Αυτή η νέα χουχουλιάρικη συλλογή έρχεται για να αποδείξει ότι πλέον οι Havaianas είναι για όλο το χρόνο!

Η Havaianas μας βάζει σε χειμερινή διάθεση, παρουσιάζοντας τις νέες συλλογές που έχουν σχεδιαστεί για να μας κρατήσουν ζεστούς μέχρι το επόμενο καλοκαίρι.

Με βελούδινο επάνω μέρος και απολαυστικά αφράτη υφή τα νέα Havaianas Flatform Velvet Slippers φοριούνται πανεύκολα χάρη στο ελαστικό πίσω μέρος που χαρίζει τέλεια εφαρμογή.

Διαλέξτε ανάμεσα στο μαύρο, ροζ και κίτρινο χρώμα και νιώστε την απόλυτη άνεση στα πόδια σας με αυτό το άνετο και μαλακό υπόδημα! Τα νέα χνουδωτά μοντέλα της νέας συλλογής Havaianas Velvet Slippers είναι τόσο άνετα και μαλακά που θα σας δώσουν την αίσθηση ότι περπατάτε πάνω σε σύννεφα.

Πρόκειται για την επιτομή της άνεσης και του στυλ στην πιο ζεστή και απαλή εκδοχή της και θα γίνουν το απόλυτο αξεσουάρ φέτος τον χειμώνα. Δοκιμάστε και εσείς την τάση της φετινής σεζόν σε κίτρινο, ροζ και μαύρο χρώμα.

havaianas

Λίγα λόγια για τη Havaianas

Το brand Havaianas, δημιουργήθηκε το 1962, μεταφέροντας τη Βραζιλιάνικη κουλτούρα σε όλο τον κόσμο μέσω της εμβληματικής σόλας από καουτσούκ και των φωτεινών, χαρούμενων σχεδίων του. Eίναι συνώνυμο της άνεσης, της ευτυχίας και της ελευθερίας στην πιο απλή και αυθόρμητη μορφή της, διαθέτοντας μοντέλα για όλους.

havaianas