New year, new you! Και ο πιο εύκολος τρόπος να ανανεώσετε την εμφάνιση σας είναι μία επίσκεψη στο κομμωτήριο. Δεν χρειάζεται να αλλάξετε πολλά, ούτε να κάνετε ακρότητες, ένα σωστό κούρεμα, ενδεχομένως κοντά σε αυτό που ήδη έχετε και ένα φρέσκο χτένισμα αρκούν.

Εν μέσω πανδημίας τα ραντεβού στο κομμωτήριο γίνονται όλο και πιο αραιά κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να μείνετε με το ίδιο κούρεμα για περισσότερο διάστημα ακόμα και για μήνες. Δώστε βάση λοιπόν και επιλέξτε να κάνετε κάτι που δεν θα σας δεσμεύει. Το 2022 θέλει υγιή μαλλιά, που να προσαρμόζονται σε όλα τα χτενίσματα και ένα απλό στέγνωμα να είναι αρκετό για να έχουν σωστή φόρμα.

Ποιες θα είναι οι τάσεις για το 2022;

Το κλασσικό bob

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexa Chung (@alexachung)

Μετά το 2021 το bob σε στυλ Alexa παραμένει από τις hot τάσεις και όλο και περισσότερες γυναίκες θέλουν να το δοκιμάσουν. Για μια πιο έντονη αλλαγή ζητείστε ένα κούρεμα που να φτάνει μέχρι το πιγούνι. Ο Celine στο σόου του SS22, επέλεξε bobs που ήταν πιο κοντά στο μπροστινό μέρος και στα πλάγια, κάτι που τόνιζε τα ζυγωματικά των μοντέλων.

Πλεξίδες με ατημέλητο τελείωμα

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Camri Hewie (@camrihewie)

Αυτό το χτένισμα είναι εμπνευσμένο από τις αφρικανικές πλεξούδες μόνο που αφήνει το τελείωμα ατημέλητο χωρίς λαστιχάκια. Εξάλλου, οι συγκεκριμένες πλεξούδες είναι τόσο πυκνές και σφιχτές που δεν πρόκειται να ανοίξουν.

Ατημέλητες μπούκλες με όγκο

Τα μαλλιά των 90s επιστρέφουν. Μαλλιά με όγκο, μεγάλες, ανοιχτές μπούκλες με λάμψη κάτι σαν τα μαλλιά της Adele στην Vogue. Για να πετύχετε αυτό το αποτέλεσμα στεγνώστε τα μαλλιά σας ανάποδα και χτενίστε τα με το πιστολάκι και μια μεσαία, στρογγυλή  βούρτσα.

Αξεσουάρ στα μαλλιά

Ο οίκος Chanel επανέφερε τις κορδέλες στα μαλλιά δίνοντας ένα κομψό και παράλληλα girly αποτέλεσμα. Μπορείτε να δέσετε μια μαύρη βελούδινη ή σατέν κορδέλα κατά μήκος των μαλλιών σας ή στη βάση από το ponytail. Ακόμα, τολμήστε να δοκιμάσετε υφασμάτινες στέκες, θα φέρουν αέρα Παρισιού στο look σας.

Ατίθασες μπούκλες

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emmanuelle Koffi (@emmanuellek_)

Τα afro μαλλιά χρειάζονται από τα πιο απαιτητικά κουρέματα για να διατηρήσουν την φόρμα τους. Ωστόσο, αν πετύχετε ένα σωστό κούρεμα δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα άλλο πέρα από το να τα στεγνώσετε και να αφήσετε τις άγριες, ατίθασες μπούκλες σας να κλέψουν την παράσταση.

Διαβάστε ακόμα: «Καρέ: Το 2022 επιστρέφει δυναμικά»