Γοητευτικό γιασεμί, δροσερά άνθη πορτοκαλιάς, μεθυστικό μύρο, γλυκό σύκο, αναζωογονητικό κίτρο ή προκλητικό τριαντάφυλλο; Αρώματα που αφυπνίζουν τις πιο καλοκαιρινές σου αναμνήσεις και σε μεταφέρουν, έστω και νοερά, σε ένα κυκλαδίτικο νησί ανάμεσα σε βουκαμβίλιες και γραφικά σοκάκια.

Το καλοκαίρι στην πόλη συνήθως συνοδεύεται από εξαντλητική ζέστη, που σε κάνει να μην θες να βγεις από το ντουζ. Το χλιαρό ή ακόμα και κρύο νερό είναι πάντα η πιο εύκολη και γρήγορη στιγμή χαλάρωσης, που μπορείς να προσφέρεις στον εαυτό σου.

Όταν αυτό συνοδεύεται από τα σωστά αφρόλουτρα, θα δεις ότι ακόμα και τα λίγα λεπτά που θα διαρκέσει θα σου φτιάξουν την ημέρα και θα τονώσουν την ενέργεια σου. Αν έχεις ξηρή επιδερμίδα προτίμησε κρεμώδη σαπούνια με πλούσια, ενυδατική σύνθεση διαφορετικά, δοκίμασε gel που έχουν πάντα πιο ελαφριές υφές. Σε κάθε περίπτωση, σκούπισε ταμποναριστά το δέρμα σου αμέσως μετά το μπάνιο και μην το αφήσεις να στεγνώσει μόνο του.

Δοκιμάσαμε και σου προτείνουμε τα πιο ιδιαίτερα shower cream και shower gel για να διαλέξεις εκείνο που ταιριάζει στην δική σου προσωπικότητα. Εξάλλου, τα αρώματα είναι πάντα προσωπική υπόθεση.

Shower Gel Pure Serenity

Απαλό και ενυδατικό αφρόλουτρο με υπέροχο άρωμα. Η υψηλή του περιεκτικότητα σε οργανική αλόη, προσφέρει σημαντική μαλακτική, ενυδατική και καταπραϋντική δράση. Με απαλή σύνθεση που σέβεται το δέρμα και ουδέτερο ph, καθαρίζει απαλά χωρίς να ξηραίνει την επιδερμίδα σου. Έχει κρεμώδη υφή και ξεβγάζεται εύκολα, εμποδίζει τους ερεθισμούς και την ξηρότητα. Παράλληλα, θρέφει το δέρμα σου προσφέροντας απαλότητα και ενισχυμένη ενυδάτωση. Eίναι ιδανικό για καθημερινή χρήση και κατάλληλο για όλη την οικογένεια. Για ολοκληρωμένη περιποίηση και μεγαλύτερη διάρκεια του αρώματος , συνδύασε το Αφρόλουτρο Pure Serenity Aloe+Colors με το αντίστοιχο γαλάκτωμα σώματος Aloe+Colors Pure Serenity ή Body Butter Aloe+Colors Pure Serenity!

Το βρίσκεις εδώ

αφρόλουτρο

AHAVA – MINERAL BOTANIC Velvet Cream Wash Hibiscus & Fig

Το ενυδατικό, πολυτελές, κρεμώδες αφρόλουτρο Mineral Botanic Velvet Cream Wash Hibiscus & Fig της Ahava είναι παρασκευασμένο με τη δύναμη των μεταλλικών στοιχείων της Νεκράς Θάλασσας και εμπλουτισμένο με ιβίσκο, σύκο, βιταμίνες και αντιοξειδωτικά. Διαθέτει υποαλλεργική σύνθεση, φυσικές αντιβακτηριδιακές ιδιότητες και δεν περιέχει ζωικά παράγωγα και paraben. Ο ιβίσκος λειαίνει και ενυδατώνει όπως και το εκχύλισμα σύκου το οποίο εκτός από θρέψη προσφέρει και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

Το βρίσκεις εδώ

αφρόλουτρο

Ολύμπιος Δίας Αφρόλουτρο για Χαλάρωση & Σφρίγος

Λεπτόρρευστο αφρόλουτρο 94,5% φυσικό, με αιθέρια έλαια από σανταλόξυλο, λεβάντα και μύρο προσφέρουν αγχολυτικές ιδιότητες, βελτιώνουν τη διαύγεια του νου και χαρίζουν ηρεμία. Διαθέτει ήπιους αφριστικούς παράγοντες που καθαρίζουν απαλά την επιδερμίδα, ενώ η αλόη και το αμυγδαλέλαιο την περιποιούνται. Εμπλουτισμένο με σύμπλεγμα βιταμινών που ενισχύει την άμυνα του δέρματος.

Το βρίσκεις εδώ 

αφρόλουτρο

Nuxe Prodigieux Floral Scented Shower Gel

Μία φρέσκια, ντελικάτη υφή gel με λουλουδένιο άρωμα και  96 % συστατικά φυσικής προέλευσης, είναι ιδανικό για μία στιγμή χαλάρωσης και αισθησιασμού. Καθαρίζει και απαλύνει την επιδερμίδα με απαλή καθαριστική βάση και με έλαιο γλυκού αμυγδάλου. Εύκολα βιοδιασπώμενη φόρμουλα και παράλληλα vegan σύσταση χωρίς συστατικά και παράγωγα ζωικής προέλευσης. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας-σώματος.

Το βρίσκεις εδώ 

αφρόλουτρο

CAUDALIE Rose De Vigne Shower Gel

Το Caudalie Rose de Vigne Shower Gel είναι απαλό και διακριτικά αρωματισμένο τζελ για το ντους εμπλουτισμένο με αλόη κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. Περιέχει νότες από τριαντάφυλλο, ραβέντι και μόσχο, με απαλή καθαριστική βάση φυτικής προέλευσης, υψηλή ανοχή, χωρίς parabens και σαπούνι. Κατά των δοκιμών προϊόντων σε ζώα και χωρίς parabens είναι το shower gel που πρέπει να δοκιμάσεις αυτό το καλοκαίρι.

Το βρίσκεις εδώ

αφρόλουτρο

Aφρόλουτρο Νερό Καρύδας

Πλούσιο άρωμα από καρύδα, δροσερό θαλασσινό αλάτι συνδυασμένο με απαλή βανίλια. Αφρόλουτρο εμπλουτισμένο με πρωτεΐνες Σιταριού και εκχυλίσματα Αλόης και Αλθαίας, βοηθά στη διατήρηση των επιπέδων ενυδάτωσης της επιδερμίδας. Ιδανικό για καθημερινή χρήση.

Το βρίσκεις εδώ 

αφρόλουτρο

Διαβάστε ακόμα στο intronews.gr

Μια ωδή στο λευκό τζιν παντελόνι: Πώς να το φορέσεις το καλοκαίρι

H μεγάλη επιστροφή του smokey eye στις τάσεις του μακιγιάζ – Φόρεσε ξανά την μαύρη σου σκιά

Αυτός ο ορός θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από τις κηλίδες και την υπερμελάγχρωση