Τα τελευταία χρόνια θα έχεις ακούσει για τα ξηρά λάδια σώματος που προσφέρουν ενυδάτωση στην επιδερμίδα χωρίς να την βαραίνουν και χωρίς να αφήνουν λιπαρότητα. Απορροφώνται εύκολα και γρήγορα αφήνοντας το δέρμα μαλακό, με μία μεταξένια αίσθηση που δεν μπορείς να αποχωριστείς.

Σε αντίθεση με τις κρέμες σώματος τα ξηρά λάδια είναι σαν να αδιαβροχοποιούν το δέρμα και το διατηρούν ενυδατωμένο για περισσότερες ώρες. Επιπλέον, έχουν υπέροχα, καλοκαιρινά αρώματα από λουλούδια, καρύδα, γιασεμί, βανίλια και πολλά ακόμα για να διαλέξεις.

Προσφέρουν φυσική λάμψη που ειδικά το καλοκαίρι αναδεικνύει το μαύρισμα και κάνει το δέρμα να φαίνεται πιο λείο και υγιές. Για καλύτερο αποτέλεσμα, προτίμησε να εφαρμόσεις το λάδι σε νωπή επιδερμίδα. Αφού βγεις από το μπάνιο, σκούπισε ταμποναριστά το σώμα σου ώστε να διατηρήσει την υγρασία του και στην συνέχεια άπλωσε μικρή ποσότητα από το λάδι. Δεν χρειάζονται υπερβολές, για να μπορέσει να απορροφηθεί γρήγορα και να μην αφήσει λεκέδες στα ρούχα.

Συγκεντρώσαμε τα καλύτερα λάδια σώματος της αγοράς που θα σου προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση, λάμψη και τέλειο άρωμα που διαρκεί.

Monoi oil tropical, HEI POA

Το άρωμά του θυμίζει κοκτέιλ από τροπικά και φρουτώδη αρώματα, ένας συνδυασμός από παγωμένη καρύδα, ανανά, φρούτα του πάθους, tiaré, και μία δόση βανίλιας. Έχει ισχυρές ενυδατικές ιδιότητες για το σώμα και τα μαλλιά, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν έλαιο μασάζ. Επειδή αποτελεί ένα φυσικό προϊόν πλούσιο σε λιπαρά οξέα, που στερεοποιείται σε θερμοκρασία κάτω των 24 ° C. Για να απολαμβάσεις πλήρως τα οφέλη του ακόμα και το χειμώνα, άφησε το μπουκάλι για λίγο κάτω από τρεχούμενο ζεστό νερό και θα επανέλθει στην αρχική του μορφή με όλες τις ιδιότητές του αναλλοίωτες.

Το βρίσκεις εδώ 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HEI POA Greece (@heipoa.gr)

Monoï Gold Coco Seduction Bronzer, MONOI TIKI

Περιέχει βιταμίνη Ε η οποία αποτελεί ισχυρό αντιοξειδωτικό και διεισδύει εύκολα χωρίς να φράζει τους πόρους δρώντας στα εσωτερικά στρώματα της επιδερμίδας. Βοηθά στο μαύρισμα προστατεύοντας παράλληλα την ελαστικότητα του δέρματος. Με βήτα-καροτίνη που είναι  απαραίτητη για την καλή υγεία του δέρματος και αισθησιακό, πληθωρικό άρωμα αποτελεί από τα πιο διάσημα λάδια σώματος παγκοσμίως.

Το βρίσκεις εδώ 

Hawaiian Vanilla & Tonka Bean Bronze Shimmering Dry Body Oil, MOANI

Η μπρούτζινη πούδρα και οι χρυσές πέρλες στο λάδι σώματος της Χαβάης Vanilla & Tonka Bean δίνουν ένα άμεσο εφέ μαυρίσματος. Ενώ, η βιολογική βανίλια Χαβάης δίνει σε αυτό το έλαιο σώματος το πιο πολυτελές ενδιαφέρον, γλυκό, ζαχαρούχο άρωμα ο κόκκος τόνκα παρέχει ένα πλούσιο, ζεστό, σαγηνευτικό άρωμα που διαρκεί.

Το βρίσκεις εδώ 

λάδι

 

Glowing Body Oil | Ροδάκινο, Αχλάδι & Λεμόνι, LAOUTA

Με εκχύλισμα άνθους Ελίχρυσου που είναι πολύ ωφέλιμος για το δέρμα, συμβάλει στην προώθηση του υγιούς και λαμπερού δέρματος και την κυτταρική αναγέννηση. Το εκχύλισμα ελληνικού φασκόμηλου είναι γνωστό για την αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη δράση του και την  καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών που είναι γνωστό ότι προκαλούν ρυτίδες, λεπτές γραμμές και γήρανση. Το ελαιόλαδο, το αμυγδαλέλαιο και τo βερυκοκέλαιο είναι ένα ισχυρό ενυδατικό μίγμα φυτικών ελαίων.

Το βρίσκεις εδώ

 

λάδι

 Sparkling 3in1 Multi Vitamin Dry Oil

Ένα λάδι που δημιουργήθηκε για την αγάπη και τον έρωτα. Περιέχει glitter που δίνει επιπλέον λάμψη ενώ τα θρεπτικά του συστατικά χαρίζουν στα μαλλιά και το σώμα μεταξένια, ενυδατωμένη υφή και όψη.

Το βρίσκεις εδώ  

λάδι

 

 

Huile Prodigieuse Florale, NUXE

Δεν είναι το πιο διάσημο λάδι της σειράς είναι όμως το πιο ιδιαίτερο και φίνο. Ένα εμβληματικό κοκτέιλ από 7 πολύτιμα, 100% βοτανικά έλαια που θρέφουν και επανορθώνουν το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά σε ένα μόνο βήμα. Εμποτίζει το δέρμα με μια ακαταμάχητη σατινέ γυαλάδα χωρίς λιπαρό τελείωμα χάρη στην  ξηρή υφή του. Το λουλουδένιο άρωμα του με αναζωογονητικές νότες διαχέει μια ευχάριστη ατμόσφαιρα που θα σε συνοδεύει όλη μέρα.

To βρίσκεις εδώ

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nuxe Greece (@nuxegreece)

Πηγή φωτογραφιών: Instagram

Διαβάστε ακόμα στο intronews.gr

Η Κατερίνα Ζαρίφη είναι η απόλυτη εκπρόσωπος του body positivity: Φωτογραφίζεται με ρυτίδες και αχτένιστα μαλλιά

Πώς τα χρώματα επηρεάζουν τον τρόπο σκέψης και την συμπεριφορά μας

Βρήκαμε τα 6 brands από τα οποία μπορείς να αγοράσεις sustainable παπούτσια